lost my energy

Bra dag
 
Mycket händer men ändå inte. Saker som snor åt sig enormt mycket energi händer just nu. Så ja, man är trött på kvällarna o orkar inte ens starta datorn.
Idag har det vart en helt fantastiskt skön dag, igår oxå iofs. Idag har jag haft en ny elevens val-grupp. Vi blev fyra stycken idag. haha! Skulle vara sju, men tre var sjuka. Men det gick väldigt lugnt till o sedan var jag rastvakt o sedan startade fritids. O där var vi ute i solen nästan hela dagen! Solen har verkligen vart med oss idag. Underbart!
När jag kom hem så åt vi middag för att sedan kasta oss ut för att handla lite mat o annat. Jag ville skynda mig hem eftersom jag skulle dansa lite Zumba innan tv-programmen började, men vi blev sena från affären o sedan när vi kom hem ringde farmor, så pratade med henne en stund. Mysigt. =) O sedan fick jag dansat lite, kanske 20 min. Blev varm o svettig av det men kände att jag hade velat en stund mer, men när Hollywoodfruarna kallar så måste man lyssna ;) mjehehe... Men på torsdag ska jag dansa lite mer :D (Kan inte dansa varje dag, då torkar jag ut.. måste ju duscha efter varje gång. o duscha varje dag är inte bra....) Men på torsdag smäller det ;D mohahahaa. en stund längre iaf.....
I morgon ska jag jobba extra så snart dags för att hoppa i kojs... upp tidigt...  Men ja... Det var typ det.. Ha det gott!
klippa o klistra ett underlägg ^^
måla o rita lite oxå...
Här är det väldans skönt när det är soligt o varmt! (skolgården)
~hejhej~

Kommentera här: