En naken kvinna på bild...

Nu så...
 
Nu så avslutar jag denna helg med att strax gå o lägga mig. Ska bara dricka upp vattnet o mysa i soffan lite innan. Killen har äntligen kommit ut för att "joina" mig i soffan. Han jobbar på sin bok hela dagen (hela tiden). Superdukig verkligen, o det säger jag inte bara för att han är min pojkvän, utan han skriver väldigt bra. Så jag ser verkligen framemot då den är klar :) *längtar*  Har aldrig längtat efter en bok, så detta är nytt för mig. haha. :D 
Men efter en dag med storstädning o allt vad detta innebär (har dock inte tagit golvet... men allt annat) o två "mastodontfilmer" så var det skönt med en ansiktsmask o en dusch efter det. Nu sitter jag här med turban o morgonrock o är färdig för sängen... Ska bli skönt att hoppa i en nybäddad säng! I morgon börjar min sista vecka innan semester! hihi.
Godnatt säger jag ;)
En av "mastodontfilmerna" jag såg... Vilken var det? ;)
 
~Godnatt~

Min lilla röda gris.

Allt detta sparande...
 
Gud så man sparar ibland, men ibland får man oxå slösa. Jag hade tänkt att slöa lite iaf på min semester. Dock har jag inte så mkt att slösa med men det lilla jag har ska jag använda :)
Men jag håller på att spara till en bil just nu... Hoppas jag kan köpa den inom ett år iaf. Visserligen skulle jag kunna köpa en nu redan, men jag vill ha så mkt handkassa som möjligt så lånet på bilen blir så litet som möjligt. Så det gäller nu att spara, spara o spara! hehe....  Har hunnit en liten bit på vägen iaf. :)
min lilla lilla röda gris. Bli full snart! :)
Sparar så mkt jag kan o orkar! :)
 
Min spargris är till stor hjälp ;) Iaf bildligt talat. Något är bättre än inget i denna lilla gris :)
 
~önskarmigenbil~

This rainy day

Ibland så...
 
Ja, jo, Ibland får man erkänna saker o ting, o idag är mitt erkännande att regniga dagar kan vara helt okey ibland... Som idag, denna regniga söndag så är det ok. Jag har fått rätt möe gjort. Bäddat rent i sängen, håller på att tvätta, har diskat massor, torkat den, satt in den i skåpen, skurat vasken, tvättat diskstället, skurat inne på toaletten, speglar, toalett o handfat, satt in viktiga papper i pärm o ska nu börja med att göra våffelsmet. Tänkte göra den från grunden idag. Att alltid leva på pulver kan ju inte vara bra ;) Så nu ska jag se hur detta blir. Har fått massor av bra tips på en Facebook-sida jag är med på, en hur bra sida som helst o folket där är så trevliga!! Sidan heter "Vad lagar du till middag idag", Kolla läget där vettja ;) o hälsa från mig ^^ Annelie Magnusson i Höganäs ^^
Men nu till våfflorna!
Regnar o blåser så hårt just nu så att blåsten gör så att det nästan låter som att det åskar. :)
 
~Haentrevligsöndagalla~