Utflykten

Tackarrr!
 
Ja. asså denna utflykt jag bävade för igår o även i morse.. I morse skrek min kropp nej till detta påhitt. Ont i magen, ont i huvudet, trött som attan o allt vad kroppen mer kunde hitta på utan att vara sjuk. Men jag begav mig till jobbet iaf. Under min lilla promenad mellan hemmet o skolan, sju minuter cirka, så hann det dugga, regna, snöa, hagla, regna o gå över i dugg igen... Skitdag, var det enda jag kunde tänka på... usch....
Sedan begav vi oss ut. Och... Det var faktiskt uppehåll hela dagen hela tiden! Det har vart en fantastisk dag! Inget regn, jo bara när vi stod o väntade på bussen dit, men när vi var där o lekte o grillade o hade skoj regnade det inte o inte heller när vi gick hem igen från stället vi var på. Vi gick cirka 4-5 km med våra elever som går i ettan upp till trean. F-klassarna fick åka buss tillbaka med några vuxna, men vi som gick hade det jätteroligt o trevligt! Glad för att jag gick o slapp missa det ^^ Så jag är supernöjd över dagen.
När jag kom hem fixade vi lite enkel middag o nu ska vi se klart på vår serie, GoT. Två avsnitt kvar. I morgon äre Påskfest på skolan, då är det äggrullning o annat skoj o så påskmat i matsalen. Yey :)
grillen är på!
Go o glá kexchoklá jag ^^
pinnbröndsgrillning!
min blev lite bränd... men gick att äta ändå =)
Utsikt ner till havet hela dagen <3
Vi gick över bäckar o åar. Härligt o höra hur vatten pårlar!
Middagen hemma. :P Midsommarmiddag ;)
~vinkevink~

Bacon... gaaaaah

Önskar!
 
Just nu önskar jag att det var onsdagskväll. Men det önskar jag för att vi ska på utflykt i morgon... "Jah men vadå då!?" Undrar ni säkert då. Ja, men det är superkul med utflykter o man ska ha matsäck med sig osv. Men bara det att vädret är inte på vår sida i morgon. Ska kanske till o med snöa! Blåsa en massa såg jag nu oxå... urk... Ska gå en bra bit oxå. Aja. Vad är det värsta som kan hända....?  Men jag önskar iaf att det var igår. Eller att det var idag! Att dagen är klar :) Men det har bara som sagt med vädret att göra. Annars ska det bli jättekul.
Idag har vi pysslat på vår första påsklovsdag. Gjort kycklingar o målat fina krukor o annat. Även vart ute o lekt. Jag startade arbetsdagen med ett medarbetarsamtal. Gick väl relativt bra tycker jag. Men lönesamtalet (som jag tvingade in mig i, hon ville nog inte prata om det kändes det som) men det var jag lite sådär över... Jag har ingångslönen för en fritidsped har idag... O jag har jobbat tre år samt är lärare i bild o elevens val... Känns lite sådär... Så jag sa det att jag vill ha högre. Alla får en liten höjning, men jag vill ha lite mer... Jag ska inte ha ingångslönen för en fritidsped som börjar nu... som sagt. Tycker inte jag iaf... Men men. Vi får väl se.
Nu ska vi äta lite middag för att sedan se vidare på GoT-serien. Har oxå fixat med lunchen jag ska ha med mig i morgon. =) Sallad!! Älskar sallad :D
sallad! Jag har i allt det jag tycker om. ^^
mmmmm. bacon....
 
~chillar~

Games of thrones!

Sex, sprit, mat o våld...
 
Idag har det vart en storstädardag. Dammat, dammsugit, skurat golv, skurat badrum, diskat i omgångar, bäddat rent, duschat, tvättat kläder o andra tyger, tumlat tvätten, vikt ihop tvätten o in med dem i garderoben, tvättat spisen, bakom den oxå o så har vi handlat o lagat mat oxå såklart. Verkligen haft att göra idag, men nu är det klart o vi har ätit middag. Så nu ska vi sätta oss ner i soffan för att kolla lite på slaskig mat, sprit, sex o våld. Dvs lite Games of thrones, det är ju vad den serien går ut på. Iaf i säsong ett. Har sett fyra avsnitt av den serien o det handlar bara om mat, sex o våld. Nakna kvinnor överallt o sliskiga män... hoppas den blir bättre snart.... =)
Igår hade vi det lite mys. Earth Hour var igår, så vi släckte ner allt o tände ljus o spelade kort tillsammans. Hur mys som helst. Sedan kollade vi vidare på serien o jag fick magont som hette duga.. Mådde så illa. Hade druckigt cider innan så kan kanske vara det. Bara det att jag dricker cider hemma hos mina vänner, så vettefan vad som hände. Mådde skitilla o trodde jag fick springa... jobbigt. O idag har jag känt mig överkörd tack vare det, men det är bättre iaf. Så ingen mer cider för mig på ett tag. tror jag... jag vet inte... kanske bara hade en dålig alkoholdag? Aja... Nu till maten, spriten, sexet o våldet! Games of throne!
Earth hour-mys
lånad bild från google... därför den är så suddig... ^^
~off~