knäckt

Sommaren för oss studenter o alla andra som är "lediga" på sommaren från jobb o skola är ju tänkt att man ska vila upp sig o så. Men denna sommaren har börjat att ta kål på mig. Känner mig snart helt knäckt.
Minsta lilla sak kan ja bara bli helt förbannad... Fy fan för denna sommar... Den knäcker mig.....

~>_<~

Brandoffer

Morrn morrn.
Har ni ngn gång sovit på armen o vaknat av att den har varit helt borta? läskigt. De gjorde ja idag. Inte nog me de så hade ja legat på den på ngt konstigt vänster så att täcket hade virat sig runt den. Så när ja skulle ta fram armen o kolla så att den verkligen va där så såg ja att ja såg ut som en brandoffer på armen o handen. De va sånna starta märken o mönster så att de såg ut som att hela min arm va ärrad efter en brandskada lr nått.. heh.. :/

japp. de va de hela.. ha de najs.

~off~

En smäll på käften...

Idag.. Idag har de vart den hittills värsta dagen på hela sommaren på jobbet...

Alla dom braiga (förutom två) har gått på semester. Två av dom bra har precis kommit tillbaka. Men dom träffade ja klockan två idag. Men från halv åtta på morgonen till två har ja jobbat me två st som är helt IQ-befriade. Den ena (som ja hatar mest!!) ignorerar mig helt jävla totalt. Ja finns inte för henne, bara när hon måste kasta onda ögon på ngt. I morse så skulle ja bara fråga om vaktmästaren skulle byta en lampa i taket oxå, för han höll på att byta några på väggarna. Då får ja ett så jävla spydigt svar så till o me öknen frös till lite.

Idioten: Ja de ska han! Han ska byta den lampan med!

Sådär fjortisröst o tillgjort sådär ni vet... Ja viste inte vad ja skulle göra där, så ja bara gick därifrån... Sedan dess har hon inte pratat med mig, o ja har vart tyst som en kyrkråtta hela dagen. Ja har bara pratat me dom gamla.

Den andra som ja inte riktigt gillar, hon är snäll o bra o så, men så satans jävla överlägsen. Kan allt, vet allt, är best o allt de där. Hela de paketet har hon..

Ska man gå o säga till lr ska ja bara jobba där o må skit i tysthet? Ja mår skit bara ja ser den jävla kärringen som iggar mig så hårt.. Ja fattar inte heller vad ja har gjort, lr om hon är sån mot sommarvikarier... En smäll på käften borde hon ha iaf.. minst... detta sabbar ju hela min dag om ja ska jobba me henne.. Ja har inte kollat än, men tänk om ja ska jobba me henne en kväll... :S Då är de bara ja o hon från klockan fyra till nio... O_o de vore ju en mardröm... Hjälp.. :(

 

~Snyft~