Inget bråk, allt är som vanligt!

När jag kom hem idag satte jag mig i soffan för att kolla på Ghost Whisperer som vanligt. Bara för att vila mig. Idag har det vart lite småjobbigt. Magen har krånglat lite men känns som att det börjar släppa nu efter att jag vilat o duschat. Ska se om den kanske vill ha lite o jobba med. Ngn brödbit kanske. 
Ikväll är det jag (som egentigen vanligt) som bestämmer what to see. ;)  Just nu är det Family Guy, sedan ska det bli Sveriges roligaste klipp o efter det The other guys. En film på sexan som verkar lite rolig :) Men killen bråkar inte med mig om fjärren, han är så snäll så ;) Så han låter mig se mina program, dock vill han oxå se klockan-nio-filmen-på-sexan. Så no fight here... ^^ 
MIN fjärrkontroll ;)
I soffan framför Ghost Whisperer..
 
~tv-kväll~
som vanligt...
 

Thailand i mitt <3

Jag kommer aldrig att släppa Thailand. En så otrolig resa, har till o med svårt att fatta att jag vart där. Men det var december 2011 jag var där. Men jag har ju oxå vart i Frankrike, Vitryssland o Spanien (samt ngt mer land,) Men det har inte vart lika stort för mig. Thailand tog mig med storm kan jag ju lugnt säga :) Jag SKA dit igen ngn gång!
~saknar~

Bästa vänner...

Några dagar nu har mina bästa kompisar vart Panodil, Näsprayen, pappret o vattnet. Har ju haft, o har fortfarande lite, Strupkatarr. Det gör ont.. hua... Men nu går det åt rätt håll o jag känner mig nästan bra nu. Lite seg o trött, småont o hostig (SNORIG) fortfarande. Men allt är bra då man får Chokladpudding... ^^ Hann dock inte fota det, mumsade i mig det snabbt. hehe.
Men mina vänner har jag en bild på =)
Fina de är va ;)
 
Men nu ska jag se klart på Ghost Whisperer o mumsa ananas, sedan ska jag kolla på Sveriges Top model. haha. Så satans löjligt så jag vill se det. hihi. :) Missade det i måndags så nu jeflar ^^
 
~mumsar~