Flytta!!


Nu har killen (tror jag) bestämt sig! :) Han ska flytta XD Weeii, ska bli spännande o flytta. ja har bara vart me om en flytt i mitt liv... o de är min egna. har bott i samma hus i typ 22 år, sedan hoppade ja ner till Skåne o nu har ja en lägenhet i Borås. Så nja, en flytt vill ja kalla de att ja vart me om. :) hihi. De enda kravet ja har på killen nu är att vi ska stanna i samma kommun som han bor i nu. :) Ja älskar havet!!

~wei~

Husdjur!!


eftersom ja tycker de är så ensamt här i Borås så har ja haft tankarna på att skaffa mig råtta. Ja vill bli me råtta! :D
Se så helt underbart fina o söta de ÄR!!! Älskar råttor. Har haft tre st innan, o de är så smarta o lättlärda. Otroligt sällskapliga o mysiga. ÅÅååååh, ja blir ju förstörd av gullighet bara ja tänker på dom.
Men ja vet inte om ja kommer att skaffa de, inte spec schysst mot dom kanske, eftersom ja reser varje helg. Men nja, vi får se vad som händet. Ja vill så gärna ha råtta.. Älskar dom djuren. (Älskar reptiler me, skulle dö om ja fick en leguan, Åååååh så glad ja hade blivit!!! lr en ooooorm)

~pip~

Borås Borås....

Har jag missat ngt idag? Söndag... Är det en spec dag idag?
ja tänkte när ja vaknade på morgonen i min ensamhet att ja ska ta mig ner till stan o kolla lite i affärer för att sedan dra till MAXI. Men när ja kommer ner till Stan så är inte en enda affär öppen!! (??) Är de en RÖDröd dag idag? lr är de bara så att Borås inte har öppet i stan på söndagar? väldigt irriterande va de iaf, för bussarna gick ju inte alls till MAXI, så ja fick gå från södra torget till ICA idag... *pust, o kallt satan* Handlade där inne en stund för att sedan dra vidare hem... o då får ja ju gå en satans bit bara för att komma till hållplatsen. o tungt va de me. Handlade ju massor. ris, potatis, mjölk m.m.m.m. PUST kan ja ju säga. Men efter mkt om o men så hittade ja hem. Men nu är ja ju helt slut.. Men varför var inte affärerna öppna??? klockan va ju typ tio över tolv!!

Jaja.. nu ska ja vila lite.. har precis ätit mat.  Panerad torsk, potatis, spenat o lite gurka till de. ^^ gottgott..

~adios~