Mer snigelbrev!!

För en vecka sedan ca, så va de ja som fyllde år, o nu på onsdag är de min mor som fyller åt. :)
Mycket födelsedagar nu på vårkanten kanske.

Ja har sån fruktansvärt sprudlande fantasi när det gäller att köpa presenter o grejer så ja köpte två st dubbeltriss o ett jättefint grattiskort till henne.
För kompensation för min livliga fantasi så skrev ja ett brev till henne oxå.

Folk som ja skriver brev till säger hela tiden att ja skriver så bra, men en sån inlevelse och helt massa bra, flera har sagt att ja ska bli författare eftersom ja skriver så... enkelt men ändå så djupt.. lr nått. Men ja skriver bara de ja tänker så blir de bra så tycker ja. Men tydligen är de mer än bra. :) De är kul tycker ja. att ngt ja gör är bra. Oooooh. ;)
Så här fint blidde de

Fina färger o grejer. hehe. de ni.

JA köpte oxå ett sånt stort grönt paket, så ja kunde skicka me lite godis till min ögonsten som ja köpte i skåne.
Kattgodis är de. ser ut som pinnar, o de är som knark för de små liven. Zelda är helt tokig i dom.
direkt ja prasslar me dom så kommer hon som ett skott o myser me mig o jamar :)
Men ja skrev ett långt brev iaf om att mor ska ha en bra dag som möjligt o att ja snart kommer hem o bla bla bla bla. ni vet sånt smörande. :) men ja ska snart komma hem. men inte riktigt än. ska ner till skåne igen i helgen.

så här blev brevet =)


Ja tycker de är ganska kul o skicka brev =)
dock antar ja att många andra inte tycker de. för ja får inga tillbaka. :(
Kanske bara är ja som gillar de gammelmodiga brevskrivandet o skickandet.
Jaja, ja gör ngn glad iaf, att få ett snigelbrev är inte varje dag man får. så de är kul.

Folk borde skicka mer snigelbrev! De tycker ja iaf. att bara få en massa mail är ju inte personligt någonstans. ett handskrivet brev är ju massa personligt. jaja. ja föredrar snigelbrev. att få o skicka. roligt roligt.

Nu ska ja slappa o se på simpsons tänkte ja. :)
ha de alla ni där ute!!

~Ohoj~

Gestaltningen

Hej hej
Igår hade vi vår gestaltning som vi jobbat på i en vecka (!)
O ja tyckte de gick hur bra som helst, visst de va ngt felsvar o felsteg o sådär, men ett av felstegen va ju helt jätteroligt. :D "Det gäller ju även Jimmy då va", haha. jaja.
Vi hade lagt upp gestaltningen efter alla de polisfilmerna som finns, Bäck, Wallander osv, så de va en komisarie, två poliser, självklart Gunvald, dock i detta fall va de Gun Vall. *fniss* O så jag då, Finskan. :) Finns alltid ngn som pratar finska i alla polisserier o filmer. hehe.
Alla i klassen fattade att de va taget från sånna filmer, men den som skulle ge betyg o grejer fatta inte alls det. De va ju lite B.. Men men, allt gick nog bra ändå =)

Sedan efter skolan drog ja ner till Skåne igen. Så nu sitter ja här hemma hos killen o bloggar. ska nog snart göra annat. Vi har vart ute o handlat o de blåser ispinnar kan ja ju säga. *burrr* Svinkallt här. men men,de är ju en annan kyla när man är nära havet.

På tal om kyla, så har inte bovärdarna svarat än på mina frågor om varför de är så kallt i min lägenhet. de tycker ja är taskigt. skäms dom lr?? Så ja sitter i lägenheter o har 25st tända ljus plus en kupévärmare för att få upp de till 20grader. men de är svårt o tar lång tid. låååååång tid. Ja va ju på ikea för inte alls så länge sedan o köpte en massa ljus, bla. sånna stora ljus. Dom är ju typ slut nu. o de va ganska tur att ja köpte en bricka till dom, för all stearin har ju runnit ut typ. :P Ser ganska ballt ut tycker ja. :)

Massa stearin över hela brickan, :)
Men ja måste ju elda så mkt, annats  kommer ja frysa halvt ihjäl. lr de får kapa mina blåfrusna fingarar för att dom har dött. eller så får ja ligga i badkaret hela vintern, men då kommer ja se ut som ett russin. De vill man inte fören man inte har ngt val när man är gammal.

Jaja. nu vet ja inte vad ja ska hitta på. kolla runt lite på nätet kanske, se vad de har att erbjuda mig. kolla aftonbladet kanske. skolan, mailen.. lite andra bloggar. lr nja, ja kollar mina kompisars bloggar o kanske ngn gång halkar in på fokis, kenzas, paow, OTROLIGT sällan hennes kille hugorosas o bara för att se vad hon har gjort bort sig me igen = Kissies.
Fokis = Vill se hennes bilder o grejer, läser inte vad hon skriver. (sällan sällan iaf)
kenzas = bilderna där me. hon är inte heller så rolig o läsa om...
paow = va är hon, 16? o är faktiskt väldigt lik Nanne Grönvall.
Hugorosas = inget är roligt på den bloggen, så ja vet inte varför ja går in där ibland.
Kissies = Hon är ju inte normal.. så kul o läsa om de o så..
ja vet, ja är löjlig. men ibland får man va de.

Så japp.. nu vet ja inte vad ja ska skriva. så ha de alla så länge...

~Over and out~