fotostund...

Ja. när man inte har så speciellt mkt o göra så gör man nästan vad som helst.
Ja har bakat o ja har grejat. Handlat lite o fotat mig sj lite. hehe. ego. ;P men men.

Ja hadlade lite på ett ställe heter Bloms. Ligger en liten bit utanför Mellerud.
Alla hatar stället, men ja vet inte riktigt varför, visst, de är litet o mest för tanter. hehe. Men ibland kan man hitta ett guldkorn. Men hittar man inget inom fem minuter så är de bara crap där. hehe. Men ja hittade en plånbok de första ja hittade när ja kom in. Den gillade ja. Grå me svarta grejer på.. haha. bra beskrivning. Men här följer en bild:

Ja tyckte den va lite småmysig så den tog ja i beslag. ;P
Sedan hittade ja ett par skor, men ja vet inte riktigt om ja gillar dom än. Kan vara för att ja inte är van me den sorten av skor. De är ett par stövlar, sitter lite skumt, men de är kanske som sagt att ja inte är van. Men ja har gått i dom hela kvällen igår o hela dagen idag (hela dagen har inte gått, men hela förmiddagen). Ja tycker stövlar är snyggt på folk, ja har länge velat ha de själv, men har aldrig hittat några som ja kan ha, för ja har alltid haft för breda vader så ja har inte kunnat knäppa dom osv. Men nu när ja gått ner lite så antog ja att vaderna me har minskat, o de hade dom. ja kan knäppa skorna, men som sagt. ja är ovan me stövlar.
Så här ser dom ut iaf:

Ja får nog känna på dom ett tag till. hehe. Kanske inte direkt ett par skor man har när de är -10 ute, för varma är dom inte. så de är nog mer höst/vårskor. Jaja. skitsamma.

Sedan under denna helg har ja inte gjort så mkt annat än bakat o fotat mig sj. haha. låter som att ja fotat apmånga bilder, men de har ja inte. typ tre lr nått bara.

Ja glla denna typ av "fotogrej" den är lite mystisk på ngt sätt. :)


Ne, nu ska ja leta efter en mobil. en gammal ja haft. Men den ska ligga här ngnstans här hemma.
Så nu leta leta leta leta! ^^

~hejhej~

100


Ja, nu va de slut på denna friden. Iaf för denna gången =) De kommer fler. Men idag är de packning som gäller.
Ska tillbaka till lägenheten idag.
O på Torsdag ska ja träffa tjejorna!! :D De ska bli kul. Höra om hur de har de på sina jobb o grejer, samt få färdigt arbetet så klart. :) Men de ska bli kul o träffa dom. Sedan på fredag ska ja till min gamla VFU-plats o fira deras 100-dag :) Ja hade lovat att komma på den dagen, så då får ja ju göra de. :)

Ja, ne, jo, nu till packningen så de blir klart..
Ja ska ha med mig: En resväska.....
Thats it.. :D
Så packningen blir enkel. mehehhe.

~moy moy~

Stora Bullar..!!

Dagens kreationer!


Ja, idag har ja vart lite kreativ.
Ja började dagen me en dusch, sedan frulle för att sedan ta en promenad till farmor o kolla hennes nya kök.
Sedan när ja kom hem började få pippi på att baka, men ja viste inte riktigt vad ja skulle göra. men så efter mycket om o men så blev de att ja skulle baka kanelbullar. :)
Har aldrig gjort de innan, så de skulle bli spännande att se om ja kunde. Ja ringde morsan först för att fråga om de va okey att ja slängde dom om de skulle gå åt fanders. Men de skulle gå till hönorna om de skulle göra de.

Men som ni ser så fick de ju helt fantastiskt bra. Fina bullar, tycker ja iaf. O smaken på dom, ojojoj, så himla goda! Ja gjorde dom näst intill perfekta! Dom va inte för söta o dom smakade inte heller "nästan inget". Dom va perfekta i smaken! :D Ja är fortfarande rätt förvånad över att ja lyckades så himla bra. :) Så detta händer igen kan ja ju lova.

Ja bakade igår oxå, men de skrev ja aldrig. De hände ju annat igår som ja skrev om. Mammas lilla olycka. Men efter de så satt hon o spelade betapet me min kille via nätet. Då passade ja på att baka godiskakorna. hehe. De gjorde ja oxå för första gången själv, annars har ja ju bakat me killen, så ja vet ju hur man gör, har iaf sett hur man gör. Men dom blev oxå lyckade. :) första plåten blev dock lite bränd, men de gillar ju pappa. Ja kommer ju lämna allt ja bakar här hemma. Fryser ner så får dom ta de när dom vill. mor o far menar ja ju då så klart.
Men här är en bild på mina goa flarn me mörk choklad mellan. :)


Men nu pilla me annat... Packa kanske, ska ju åka till Borås i morgon igen.. suck...
well o well. livet är surt ibland ;)

~tjo~