Julafton!!

God Jul alla ni där ute,
Nu sitter jag här nere i soffan o tittar lite på TV. Vi har haft lite fika. SÅ nu är det en liten paus i allt stök.
Syrran o hennes kille är ute me hans hund (De är en varg vill ja lova.. kanske inte, men lika stor o liknar en på nästan pricken.. är lite nervös i dens sälskap)
SÅ nu är det bara väntan på Trolltyg i tomteskogen fem över ett och maten som är klockan två. Sedan kalle anka o efter de lite mer kaffe o julklappsutdelning. ^^ MYSIGT!!

Ne, nu ska ja vara lite social. Sitter här me datorn.. pff.. ;)

GOD JUL PÅ ER FRÅN MIG!!

~Julkramar~

Hej mitt vinterland!!... mitt kalla vinterland..


Idag är de kallt hörrni..
har vart kallare, men idag va man ju tvungen o vara ute.
Först skulle ja o mor åka till Mellerud o handla. Lite mat o andra småsaker. Blir ju att man kollar runt lite extra, på sånt man inte ska ha osv. så de blev ju lite som man eg. inte ska ha oxå. men de får man stå ut me. ja letade t.ex. efter ett sånt långt halsband man kanske kunde ha till jul. Ja hittade ett jättefint, men naj naj naj. FÖR dyrt. (iaf för mig.. ja är en fattig student. JÄVLIGT fattig..) de kostade 350kr.. lite för dyrt tyckte ja, så ja får kolla om ja har ngt trams här hemma.

Sedan när ja kom hem packade ja upp varorna åt mor min, hon åkte vidare på annat, o så kokade ja kaffe.
Vi tog en snabb fika när mor kom hem, jag, killen o morsan. Sedan vart de inget på en stund.
Sedan ringer farsan o ja ser på morsan att de är ett uppdrag för mig.. aiks..

Ja fick dra på mig vinterkläder o ta bilen upp till farmor (de va lite kul o köra i detta väglag.. mohaha) Väl hos farmor fick ja skotta en landningsbana för en helikopter uppe vid garaget. pappa skulle köra in brorsans bil där, o de va en massa snö ivägen. Den fick Annelie ta bort. Men de gick bra. lätt snö satan. Trots att de är 18minus ute nu så va de inte spec kallt. (?!) Ja hade bara strumpor, ragisar, morsans vinterskor, min vinterjacka, mössa o vantar. Jeans o vanlig tröja under jackan (ja, och underkläder, men de är självklart anser jag...) Men ja frös inget, de va ju kallt om lår o fingrar, men de va inte så farligt ändå. ja skottade på o lyssnade på radio i telen. :)


Nu sitter ja på mitt rum o väntar på bättre tider... ne, ja väntar på att maten ska bli klar. så ja bara spanar runt lite på nätet o så..
Zelda o Olof går inte speciellt bra ihop. (min katt o killens katt). Zelda slår efter Olof o fräser åt henne, medan Olof bara vill hälsa o leka me min ögonsten. Men naj, de går icke. men de släpper väl kanske. Tycker att de går bra än så länge iaf. De har inte rykt ihop iaf. gör dom de så blir de till att stänga dörrar o sånt. eller ha övervakningskameror på dem så att de inte händer igen.

Jaja, nu ska ja göra annat..
ha de allahopa där ute i kylan.

~meep~
ps: snart är de jul ;)

Nu är de snart dax!!

Iiiiiiih
Ja är hemma nu i Dalsland!! :D hos min älsklingsögonsten!!
Se så fin hon är. :)Dock är de inte lika bra väder ute nu, men de är inte grejen. :) ja är hemma hos min gulletussegumma!!
LÖÖÖV THAT CAT!!!

De är jag o killen som åkt hem till min mor o far. :) Vi ska fira jul här. ^^ (som ja alltid gör) ^^


~tjingeling~
ps. snart är de julafton. ^^