Drömmar..

Hur många drömmar kan man ha eg.? Ja har några. Iaf som ja kan dela med mig av här. en dröm ja har är att bli helikopter-pilot. De skulle vara de ultimata för mig. Ja skulle helt jäkla totalt älska de!! Har flugit helikopter tre ggr o de är näst intill de bästa ja gjort. De är så skönt o roligt. Sist ja åkte helikopter fick ja sitta fram :P bredvid han som körde den. Fysatan va gött de vaaa. :D Man såg allt! Lyftet är nästan de häftigaste. Men tänk er. Ja som älskar de så mkt, hur lycklig hade ja inte blivit om ja kunde köra en helikopter!? eller äga en SJÄLV!! :D De hade ju vart helt fantastiskt. Ja sitter o dagdrömmer om de väldigt ofta om ja ska va ärlig. Att bara glida omkring i en egen helikopter. Men de har ju me att ja ska kunna teorin, betala flygbränslet själv o sedan övningskörningarna, (Om man nu har de på helikoptrar, kanske bara är en simulator) Teorin skulle ja nog inte klara på ens tredje gången. *S* Ja klarade körkortsteorin på håret. Gled in på ett bananskal. fick 52 rätt av, vad är de? 70?, o man ska ha minst 52 för att bli godkänd. :) *Wohoo* Ja har körkortet nu iaf. Haft de i snart fem år.. *Jäklar va tiden går fort...* jaja..
Guuud va ja skulle vilja åka igen... *suck*
En annandröm som ja har är ja inte lika inne på. De är att bli läkare. faktiskt. de hade vart rätt kul. Men ja är inte spec så smart, så ja kan inte bli de. Ja veeet att de är fel tänk, men nu är de så. man ska ju ha typ MVG i alla ämnen, o de har ju ja... Lr hur.. har två MVG från gymnasiet. teckenspråk, som ja inte minns så mkt utav längre o Natur o friluftsliv... Nej, ja är ingen skogsmulle lr scout. Ja bara hade tur. gjorde ett arbete o lämnade in sista dagen. Läraren sa, "Nu hade du tur Annelie. Hade du lämnat in den i morgon hade du inte fått MVG" Ojoj, tänkte ja där o log.
Sedan har ja ju en massa andra drömmar som alla andra oxå har. Iofs så kanske de är många som vill bli helikopter-piloter o läkare. Kanske ambulans-helikopter-läkare?? :P de hade vart ngt de. =D Men iaf. Ja önskar/drömmer om ett bättre utseende, att ja va smal, lite (lr mkt) smartare, att ja kunde sjunga. För ja skulle vilja bli artist. de hade vart rätt skoj tror ja. Lite stressigt, men ändå. att ja hade lite mer i plånboken, hehe... bättre tänder, ja har bra tänder, men vill ha bättre, o massa massa mer sånna små-drömmar. mkt kan ja ju fixa, men inte allt. de där me att vara smal kan ja fixa, de vet ja. Men de är de att ja mår inte spec bra så då får ja inte tummen ur o gör ngt åt de. Istället tröstäter ja o går än mer upp i vikt. o när ja märker att ja gjort de, vad gör ja då? Jo, ja tröst äter igen... fast nu de sista har ja mått lite smått illa är de gäller mat. men äter de ändå... ja är knäpp...
Ja drömmer oxå om att åka utomlands... De skulle vara kul. men inga pengar, ingen tid, ingen som vill....

Så de är bara att fortsätta drömma för mig... =/

~tjohej~

Rädd för mig?? O_o

Asså ja börjar ju undra. personen som skulle prata me mig, eeeenskillt. *bam bam baaaam* har äntligen, om man kan säga de så, fått tummen ur. Den satt ganska långt upp.. heh.. men iaf. Personen sa till mig idag att vi skulle prata. Jaha.. jaja.. tänkte ja.
O så började det. Det var precis de ja viste. Han skulle ta upp de där ja skrivit om innan. "Kaffedrickande studenter" Att de va uppkäftigt. O så står han o anklagar MIG för att JAG gick o sa de till henne som skickade ut de mass-mailet. (Ni som inte har ngn aning om va ja skriver om kan ja hänvisa till mitt tidigare inlägg som ja skrivit. de heter Lättar hjärtat lite, lr själen kanske...? Där får man en liten förklaring..)
Personen började att hacka ur sig de lilla hon/han hade att säga, de tog en stund men men.. Börjar med typ "Nu anklagar ja inte dig för att....." O så kommer de inte mer.. "Vadå?" säger ja. "Anklagar inte dig nu för de me de mailet som en i klassen skrev, att du gick o berättade till den personen vad ja sa om de" (typ ngt sånt, minns inte ordagrant) "Anklagar du mig för de nu?" Säger ja. "Neej, de gör ja inte, ja vill bara veta om de va du som sa de"
Är inte de att anklaga mig så säg.. Ja tycker då iaf att den personen anklagade mig för de. ja vet inte va resten av världen tycker. Men ja tycker så iaf. Annars hade ju personen inte kommit till mig o frågat mig. ELLER??? Ja blir bara så störd! Asså ja har inte mkt ork just nu, o de gör ju inte saken bättre att bli anklagad för ngt man inte gjort. De tar ju oxå musten ur en. Så ja har inte spec mkt kvar att kämpa på. Så detta livet är inte spec lätt.. (MÅÅÅÅNGA människor skulle gärna vilja byta me mig, ja vet. de är människor som har de en miljard gånger sämre än mig, men ändå. Jag kan ju säga att ja har haft de lättare. O ja tycker inte att ja har de lätt nu. så ja får säga så.. Mitt lilla liv ja lever just nu är inte lätt!!!!! Så de så.. *Lägger armarna i kors*
O anledning till rubriken. Rädd för mig?? När denna personen skulle "anklaga" mig för detta nu då så blev hon/han nervös (det syntes väldigt tydligt) o ögonen blev tårfylda o rösten darrig... Tyckte nästan synd om personen. Men bara nästan. de är ju jag som står o blir anklagad för ngt.. *fnys* Men ja undrade lite där. Ja bits inte o ja gör inget elakt. Så man ska inte vara rädd för mig. Tvärt om, ja är rädd för dig... *tänka* lr nä. De är ja inte de heller. *S* Men ja gillar inte konflikter, så undviker situationer där de kan uppstå. o därför skulle ja inte gå o berätta vad personen sa om de mailet.. Äh, nu flummar ja ut lite känner ja... Men iaf. Ni har fattat poängen iaf. Blir som sagt bara väldigt trött på allt...


Plus att ja har endel o fixa nu som ja ligger efter med... :/ Så måste masa me de lite.. Ska bli skönt o åka ner till skåne i morgon. Så man får vila lite o slippa Booooråååssss... Orka... jävla stad...

Så nu ska ja gå o packa lite. O då menar ja lite. ska inte ha me hela garderoben.. Så onödigt. Ja tar alltid me mig halva iaf. O använder ja allt? ne, ja tar hans tröjor o sånt istället... O_o Hehe.. Jaja. Packa lite va de ja.

~Godkväll o Chao~

Snart är de Fre.... Lördagsmyyyys (?) :P

Jaaa. ja är hemma :P Hemma i föräldrahemmet. :P De är så najs. :) Hemma hemma hemmaaaaaa. *njuta*
Ja har inte gjort så mkt dock. Borde göra en massa, men när folk säger till mig att göra saker blir ja bara mer anti. :/ Mer man tjatar ju mer anti blir ja. O då blir inget gjort. Men iaf. Idag då. Då har ja vart en sväng till "Staden" o handlat grejer till min morbror, som mår mkt bättre nu tack o lov. Jag köpt grejer till mig sj oxå. en slev av plast, mkt användbart eftersom ja inte har ngn, en timer som man sätter på kylskåpet, oxå mkt användbart eftersom ja inte har en sån heller. O de blev ju självklart lite godis me. Lördag ju.
Min lilla ögonsten väckte mig i morse me sin ljuva stämma. Hon ville att ja skulle komma upp. hon jamade o jaamade o jaaaamaaadee o JAAAMAAADE!!! Så hoppade hon upp på min säng o tittade på mig. När hon såg att ja var vaken stångade hon mig i ansiktet o ville kela. :) Myskissen. ^^ Så ja fick gå upp efter en stund kelande o klappande på min lilla goseZelda. När ja kom ner till köket så kom ja på den fantastiska idén.. Att sola... Ååååh så najs. :P Man blir så varm o go. Älskar älskar älskar!! Så ja drog o solade en stund, ska göra de i morgon oxå har ja bestämt!
Annars har de inte hänt så mkt idag. Ska äta Tacos ikväll o ta ett glas vin, fast ja går på piller. men de ska nog gå bra ändå :) De är ju bara Arcoxia ja mumsar på. (Inflammationen i revbensfästet) De värsta som kan hända är väl att ja dör.. men de hoppas ja inte att ja gör. :) Inte redo för de än. :P Är rädd för döden BTW... :S

Jaja. nu ett avslut. går de bra att ja avslutar me att räcka ut tungan till er? :P Inte? nähä, men de gör ja iaf. ^^
PLööööööh!!
Lite mysko bild, men men. :P What da hell. ^^

~Tjo flöjt~