Gott Nytt År Allahopa!!

Ville bara säga...

GOTT NYY ÅR TILL ER ALLAHOPA!!!

HOPPAS ATT DET NYA ÅRET BLIR LIKA BRA SOM DETTA ÅRET VAR. KANSKE TILL O ME MYCKET BÄTTRE ÅR. :) DE KAN MAN JU ÖNSKA. hOPPAS 2010 BLIR MYCKET BÄTTRE ÄN 2009!!!
~Iiiiioooooooo.......*PANG*   en smällare. =) ha de så bra alla, massa kramar på er!!~

World of Warcraft

Idag kommer det nog vara en helt vanlig dag. Ingen aning om vad vi ska hitta på lr nått. så de blir la som alla andra dagar. Sitta inne o spela wow..Fast säger ja att ja är trött o ont i ryggen o vill vila så är de som att han byter identitet o personlighet o allt va de nu heter. Nästan utseende me, för han blir som en annan människa. tyst o gör inget. de är som att världen går under när vi inte spelar wow... lr när han inte får spela wow. Ja gillar wow me, de är roligt o lite avslappnande, man tänker inte på ngt o dagen går fort. Men ibland vill man göra annat me. Men bara de att ja har noll koll på vad man kan göra nuförtiden... Lite hjälp kanske inte hade skadat? :)

Ngn annan som sitter i samma sits som ja, lr spelar wow? va tycker ni om de? =)

Ngn som känner sig manad att skriva ngt o säga vad man kan hitta på?


Asså ja vet inte vad de är, förr kunde ja hitta på en massa saker, men nu är de som att all fantasi har sugits ur mig, lr så har ja förlagt den ngn stans. Ja skulle vilja åka o titta i affärer, handla lite kanske oxå, men för vilka pengar? De är ju de, ja har ju inget. Men men. Ja lever iaf. XD de är ju bra. :)

Vad hände på Jul då? tell me. ^^


~over and out~

Paradiset i bilder!

Ja förståtr inte riktigt. Ja har lämnat de bästa stället på Jorden.. Paradiset.. Mitt hem.. Ja har lämnat de som ja älskar mest, ett snötäckt paradis. Ja har kommit till ett annat paradis, Skåne. Men de är inte alls som de som är hemma. Hemma är de helt underbart vackert!!

Här är några bilder på mitt Paradis.   *Saknar det så!**Saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar*

~Snyft~