Schkål!

Tog helgen nu :)
 
Skål alla glada :)
 
Ett glas vitt så här på kvällen är inte fel efter en lång arbetsbetsvecka :)
Ha en superkväll alla. :)
 
~skål~

Friday and what next?

Helg!
 
Så ja, då var denna veckan gjord. Idag var det bild med mina treor o allt gick faktiskt mkt bra. :) Hann klart allt som skulle göras klart idag så nästa gång ger vi oss på att göra figurer med aluminiumfolie.. hehe. Ska bli kul o se hur det går. Men mina elever ville inte sluta för dagen idag heller.. Tydligen så gillar dem mina lektioner. Känns urkul o bra för mig :) Gör mig lite småglad o nöjd faktiskt. Men nu är färgcirklen klar iaf. :)
En bild på vad vi har gjort... Kyrkfönster.. Dock i elevens val, men ändå :)
 
När jag kom hem tog jag disken o sedan gjorde en pannkakssmet o stekte den. Efter det mumsade jag mina pannkakor o nu sitter jag o kollar lite på femman, Greys anatomi är det där nu.. (stavning?) Mer idag vettefaen, ett glas vitt kanske o se ngn kass film? Men ta det lugnt iaf. I morgon har jag beställt hyggligt väder så man kan rasta kameran lite. Är ju väldigt fint ute nu när det är en massa snö o grejer, så varför inte ta en sväng o fota lite. Men nu är det bara chill. Kanske ett fotbad??
chill i soffan... :)
~fredagschillidill~

Lång förmiddag igen

Nu är det ju så igen :)
 
Ja, nu är det ju en lång förmiddag igen. Steg upp relativt tidigt för att killen skulle iväg, o varför ska då jag ligga kvar o dra mig? Så jag stegade upp, tog på min myskläderna (Dem har nästan blivit min pyjamas - Killens stora svarta slappiga tröja o ett par "pösbyxor" - urskönt, typ badar i kläderna) hehe.
Men har suttit här o gjort mig lite till människa i facet. Ser så blek ut utan sminket tyvärr. Hade jag haft mörkare fransar så hade jag nog inte brytt mig om sminket, men jag har rätt ljusa, så det behövs lite färg på dem :) Men som i vanlig ordning så kan jag inte riktigt vara allvarlig på foton... Eller så är jag för allvarlig. Finns inget mellanting där... Så en liten fotosession på fyra bilder där jag är typ allvarlig o sedan trams... hurra hurra... (blev en fotosession i väntan på att mina ägg ska koka klart... tänkte göra rostat bröd med ägg o kaviar idag igen, eftersom det är slut på gröten. Måste handla idag.. lr i helgen iaf).
Verkar som att ajfönen har en VGA-kamera... Ingen bra skärpa på dessa bilder inte.. hehe. :)
~ägg klara!~