Aprilsommar (?)

Bra dag!
 
Ännu en fantastisk dag har vi fått smaka på. Sol o värme. Dock säger ju vädret på tvn att det ska bli kallt o bla bla bla, men varken tisdag lr onsdag har vart kallt, som de sa att det skulle vara. Men jag klagar då absolut inte! Jag tycker det är himla skönt.
På jobbet idag hade vi cykelutflykt med tvåorna. Jag o kollegan drog iväg med ett gäng på sju elever till Lerbergsskogen o gottade oss där. Barnen sprang runt på spåret samt i skogen o lekte medan jag o kollegan satt o myste i solen o pratade strunt. Hur skönt som helst :)  Har känts som sommar idag oxå, o det är bara april, men jag hoppas att det håller i sig. Att vi får en lika fin sommar iår som förra året.
Har roligt åt mig själv här. Är inte van att ha hjälm på mig så tycker jag ser rätt dum ut. haha :P
Men hjälmen matchar jackan bra iaf ;)
lerbergsskogen o spåret man joggar/promenerar på :)
April... rekord, Annelie sitter i linne! I APRIL!!
Bleka/vita ben... ^^
 
~off~

Blombukett

Blommor!
 
Mina elever är allt bra söta ^^  Fick en bukett blommor idag. Ställde dem i ett glas med lite vatten så blommorna inte vissnade allt för fort. Sedan var det bara att jobba på, ut i solen o leka. :)  O inte var det direkt kallt idag heller som de sa på vädret. Hur varmt o skönt som helst. Hoppas oxå att det blir så i morgon o på kvällen. Jag o killen ska ner till havet i morgon o kolla på Valborgsbrasan. Så mysigt att se på elden =) O sedan fyrverkerierna!
Mina blommor :)
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ut i soffan igen för att se om det finns ngt att kolla på... film lr skit på tvn, vi får se... Kanske ngt att tugga på oxå? ;)  Till middag nu när jag kom hem från jobbet var det pannkaka med baconbitar i, huuuuur gott som helst! 
 
Aja... duscha var det ja,,,
 
~tjo~

Rosa små moln

Små rosa moln <3
 
Vårt träd som står utanför vår avdelning mellan sandlådorna har slagit ut nu o ser ut som ett stort puffit träd med små gulliga rosa moln. Jättefint träd. Men jag har inte riktigt (läs: inte alls) fått fingret på vad det är för sorts träd. Har ingen aning om det är ett fruktträd eller bara ett träd med rosa moln... Minns inte alls faktiskt.. Men fint är det iaf :)
Små rosa moln <3
 
~vinkar~