Tränat igen ^^

Dagen i bilder.
 
Medan jag skriver detta inlägg så småkollar jag på nya The Simpsons-serierna och Family Guy på sexan. Är lite småslö, men det är för att jag har precis haft ett litet pass Zumba :)  Tränade i en timma o sedan hoppade jag in i duschen. Känns rätt bra. =) Kul att jag äntligen hittat en träningsform jag gillar, OCH som inte krävs att man måste ta sig till ett annat ställe. Annars gillar jag även simning. Det är skönt. Men jag är kräsen, o lat... höhö. Men Zumba är superkul!
Idag har jag vart ute med barnen på jobbet mest hela dagen. Planerade lite i förmiddags bara men sedan ute hela dagen. Lekte tjuv o polis med tre killar. Killarna hade såna små cyklar o jagade mig, jag hade en kick... Det gick undan kan jag lova :) O kul var det. Så jag är lite småslö just nu... Ska se om jag orkar fixa lite morotsstavar om en stund o knapra på... orkar... var ordet ja... hehe.... :)
Började dagen med en rejäl frukost :)
Fick vänta med att gå till jobbet... en störtskur kom farandes!
Men sedan sprack det upp o var fint väder hela dagen <3
Snart står det Japanska körsbärsträdet i full blom
Zumba!!
Sprattelbyxorna på!
o spelet igång!
*dansa dansa dansa dansa dansa*
~glad~

Gäsp!

Trött..
 
Just nu händer det inte speciellt mkt här. Jag jobbar o jag umgås lite med min vän o så äter jag o sover... Tränar Zumba ibland. Går lite långsamt nu kanske. =) Så inläggen här kanske inte är utav bästa kvalité. hehe.
Men idag har jag haft elevens val o där målade vi med vattenfärger o sedan strödde på salt. Blev fina bilder. Sedan var det fritids för hela slanten. Då var vi ute i den strålande solen, men det blåste svinigt kalla vindar idag. usch... Sedan har vi sagt hejdå till en av våra elever... Hon gjorde sista dagen hos oss idag.. Sorgligt.. Så himla go unge... *saknar* Men vi tog ett foto på oss på fritids till henne o så fotade mamman oss i personalen. Minnen =)
När jag kom hem blev det lite middag o nu är det slappa i soffan resten av dagen... Skulle kunna träna lite, men är så himla trött så jag orkar inte. Känns som att jag ska somna när som helst nu... Why...?
De enda bilderna jag har för dagen är min frukost o middag... haha...
~somnar~

Tränat!

Pust... :)
 
Idag har det vart en bra dag. Många braiga dagar på rad här nu känner jag. =) Energiboost!! O så har solen visat sig massor idag oxå så fått massa D-vitaminer. Så en riktigt feel-good-dag idag.
Dock fick jag lite lätt ångest idag då jag fick gå med en av mina elever, en i f-klassen, en flicka som inte är speciellt superbra på svenska o så liten, snäll o blyg. Underbar unge. Men hon skulle ha en spruta för olika grejer, den man får i sexårsverksamheten. lr vad det nu heter. Vi förklarade så gott vi kunde vad som skulle hända o så satt hon i mitt knä med en kola i munnen. Det får man när man är hos skolsystern. ^^  Men så stack det till i armen o lilla söta stackars flickan började gråta lite, hon försökte hålla det inne men nepp, det gick inte. Ååååååååååh stackars lilla flicka!!! Men det gick bra sedan. Som tur var. =)
Sedan flöt dagen på med sol o lek. När jag kom hem fick jag lite mat... soppa... inte ngn favorit kan jag lova... men sedan på med andra kläder o sedan träna Zumba!! Älskar det spelet! hihi. Dansade i ca 45-50 min o sedan trampade jag lite på crosstrainern. Så nu sitter jag i soffan nyduschad o helt slut i kroppen. Skönt slut. ^^ Så nu är det filmdags med äpple. ^^ myms!
Började dagen med planering...
o detta avslutade jag dagen med.. o så träningen då :P
~trött~