I'm doing the big no no...

Jorå... Mitt godissug har tydligen kommit igen. Hade några veckor där som det var helt coollugnt med suget efter choklad o allt annat gottgott. Men idag... Idag har ja haft ett massivt sug efter just Marabou's jordgubb-choklad. Åh den är så god! Så japp... Nu så här på kvällen, snart läggdax, sitter ja o mumsar på choklad... Halv tio... skitbra... not.. Men ja hoppas detta sug går över fort.
smälter i munnen på en... Mmmmmm, Marabou.
 
~mmm~

I'm a Festis!

Nu har vi mumsat middag. Killen stekte lite snitzel (stavning?), lite broccolie, pommes o lite sås till det. :) Mums. Han gjorde även en låda till min middag i morgon till jobbet. Sicken going ey? ;) Min ^^

Till maten drack killen vatten, ja brukar göra det, men idag testade ja en "ny" festis. Den är ny för mig. Den med krusbärssmak. GUD så go den va då! Den rekommenderas!
Jättegod verkligen =)
 
Vad som händer nu? Jag vet inte riktigt, se klart på Ghost Whisperer o sedan hade ja ju tänk o diska, men det hade min going gjort. Sikken en va ;D Inte alla som har en pojkvän som städar, tvättar, diskar o lagar mat åt sig flickvän ;)  jag har! hihi. Men ja hjälper ju till så klart med städning o diskning o matlagning, men han har gjort det mest denna veckan =)

Så, bara att luta sig tillbaka med sina M&M's o se på tv. ^^
i morgon ska ja hämta min vandaliserade cykel som vart på lagning.. :) Saknar min hoj!
 
~gottar sig~

Sista veckan o ny bok.

Vet inte varför jag inte kommit på det tidigare att ta med mig en bok till jobbet. Men förra veckan gjorde jag det, läste ut den, skiiitbra bok. Dean Koontz - Vansinne o nu denna veckan tog jag med mig en ny bok av samma författare. Alltid Odd heter den nya titeln. Har kommit in en bra bit, men den har inte riktigt fångat mig som Vansinne gjorde, men ja ska läsa ut den!
Idag har det vart ganska lugnt på jobbet.
Inte många barn men desto fler föräldrar, påflugna sådana oxå. En av barnens pappa kom in o satte sig hos mig på kontoret. I MITT REVIR! gaaah... Han pratade o pratade o pratade o pratade... Ville bara ha ut honom därifrån. haha, men han va trevlig o så, men kändes fel ändå. Men men... det är historia nu =)
 
Nu ska ja bara dega lite, vänta på att killen ska laga mat, hehe. så ska ja diska sedan. Men det är nog i storts sett de hela som händer nu på eftermiddag/kvällen. Sååå. ja.. skriver senare.
 
~tjo~