Sminktips :)

Jag tipsar!
 
Ja, jag har hittat en maskara som jag vekligen gillar, samt en ögonbrynspenna som passar mig.. heh... Fick tipset om att jag skulle ha en lite mörkare penna än vad jag haft innan, o jag gillar det. :)
Var i en liten sminkaffär nu i helgen o skaffade mig detta för en billig peng, kommer dock inte ihåg vad det kostade, men det spelar ingen roll. Huvudsaken är ju att jag gillar det, o det gör jag!
Haft Loreal (stavning?) innan, men sminkaffären köper inte ens in det märket just för att dem haft en herrans massa missar med Loreal, kasst märke tydligen. Dåligt smink, så nu kör jag på MaXfaktor. :)
Me like :)
 
Har precis kommit hem från jobbet, har fått i mig en skål med fling o sedan en skål med äpplepaj o vaniljsås... hehe, najs. Har haft stängning idag, men kom hem relativt tidigt, så hann avverka ica en snabbis så nu ska jag sätta mig i soffan o slappa till lite Arkiv X med killen. :)
 
~glor serier~

mat o äpplepaj!

Lyxsöndag
 
Ja. Det har vart en dag som man grejat lite på.. Promenad tidigt till ica, bakat, tvättat fönster, lagat mat osv... :) Vart o handlat lite, men nja... hitta inget speciellt..  Men bakningen var ju urgod, så jag testade att baka jag med, lr baka o baka kan man kanske inte kalla det, men jag har gjort en Äpplepaj som vi ska ha om en stund. Har precis ätit middag. Uncle Ben med kyckling. Så det ska bli gott. Så har haft en rätt lyxig söndag med godsaker. :)
Så himla gott med Uncle Ben o kyckling! <3
Detta ser ut som potatisklyftor, men det är äpple som jag haft i en påse med kanel o socker o skakat runt. :)
O så MKT smulpaj! Gottigt. ^^
Kör på mors recept då det gäller smuldeg :) (Vanligt recept men gör som mamma gör, o tar lite extra av allt höhö)
 
Nu vet jag inte riktigt vad som ska ske, men snart ska jag iaf hoppa in i duschen. Vi har rena sängkläder idag, o det är svårt att slå att lägga sig i en nybäddad ren säng nyduschad. ^^
 
~vinkar~

So good!

Måste bara visa... :)
 
Åh. Frukosten var supergod!! Om han ändå kunde baka detta lite oftare... ;) (fjäsk fjäsk fjäsk, jag vet att han läser min blogg ibland...) höhö...snääääälla ;)
Men detta var jättegott! Tipsar verkligen om Grahamsbullar, supergott!
 
~mätt o go~