överkörd

Pust...
 
Ja, asså jag har ju legat hela helgen i denna förkylning o idag skulle jag jobba. Det går braaa, tänkte jag o gick. Skulle ju bara ha en föreläsning om specialbegåvade barn o sedan egen planering resten av dagen. Så ingen direkt större ansträngning.
Ha...
Att bara gå till jobbet (som tar ca sju min normal gångtakt) var som ett maraton. Jag var helt slut när jag kom fram o som tur var så började föreläsningen kvart över, så jag hann att ta igen mig lite o soffan i lärarrummet. Sedan masade jag mig ut till salen, satte mig o lyssnade. Intressant faktiskt. Men efteråt vart det planering för hela slanten. Fritidsmöte först o sedan tog jag o kollegan tag i bilden. Hann långt faktiskt, så det var bra. Sedan tog jag o en annan kollega o planerade morgondagens elevens val. Gick oxå bra. Men sedan vart jag helt slut. Klockan var halv fyra så då frågade jag om jag kunde gå hem. Är så trött. Så måste vila inför kvällen. Ska ha kurs ikväll. Båtförarebeviskursen. Så nu ska jag bara ligga i soffan o se om kroppen vill vara med sedan. Den måste det, men samla lite energi först.. Lite nyponsoppa så blir det säkert bra. ;)
Översta delen av bilden är en bild av vårt tag i salen... heh. :) Alltid fint väder inomhus ;)
Understa bilden är alla mysiga stolar man fick sitta på..... not. ;)
 
~överkörd~

Fooood

Det är helg...
 
O jag är sjuk... Så då får jag lätt tråkigt (inte för att det är helg, men för att jag är sjuk...)
Så jag halkar in här ofta då märker jag...
Men jag vill bara visa vad vi åt till middag idag. Himla gott. :)
Korvstroganoff med sallad. Jättegott. O så hade killen höftat till kryddorna massa bra så allt var bara super. Jag ska egentligen laga maten på helgerna men han sa att jag skulle låta bli disken o matlagningen denna helg eftersom jag är sjuk. Han vill inte ha mina baciller på den rena disken o i maten... höhöhö.. Kanske ska vara sjuk varje helg, så slipper jag diska iaf ;)  näääh! Hellre diska än att vara sjuk!
 
Den översta bilden är på min killes tallrik o den understa är min. Tog först en bild på min mat, men det var så lite på tallriken, så tyckte det såg så tråkigt ut. Så försökte hitta olika vinklar. Men så lägger han fram sin tallrik på bordet o Pang! Där satt den bilden i kameran ;P Roligare o fota mkt mat än lite :)
 
~mat~

sura satsumas

C-vitaminer
 
Man ska ju äta vitaminer hela tiden för att man ska kunna hålla sig frisk. Men varför är det så när man är förkyld så proppar man i sig c-vitaminer? Jag vet iaf många som gör det, men det är ju egentligen försent då. eller?
Satsumas
 
~äter sur satsumas o funderar~