När du får oväntat besök! ;)

Jag har äntligen haft snickaren på besök!! Men han kom hit när ja inte va här, :/ Han undviker mig? nja, well o well.. Men vad är snickare för slags människor eg? Dom gör sin sak o sedan drar dom iväg utan att göra iordning efter sig.. Han skulle täta min dörr till balkongen, o fram för balkongen har ja typ.. ehm.. snören? som gardiner. Alltså de är små små snören som hänger o dinglar framför dörren. låter säkert knäppt, men de är fint. När ni ser de vet ni vad ja menar. Men iaf. I dessa gardiner, lr va de nu kallas, så har ja hängt en liten taggig stjärna till lampa där. Fint sådär. Men nu när ja kom hem i kväll så ser ja att snickaren har typ gjort ngt skumt på ngt vänster så ja ser knappt stjärnan.. De va så TRASSLIGT så den syntes inte!! Va i He...la fridens namn har har gjort?? hur lyckades han me de? Ja stod säkert en kvart o pillade upp strasslet. ååh, ja blir så trött.. Jaja. nu har han vart här iaf, o de är förhoppningsvis tätt nu.. annars jä.... jao.. (ja känner inte för att svära nu ikväll)

Jaja, nu är de nog dax för sängen iaf... Åter igen sova ensam.. :/ Man vill ju ha den värmen killen ger ju. iaf min kille. :) Han är varm o go. Så skönt o sticka mina iskalla fötter på hans varma varma ben. *S* Han gillar de inte, men de gör ja. o de är viktigast! *fniss* Men ja brukar sova me sockar här i lägenheten.. de är kallt på golven så mina fötter blir aldrig varma här. >_<

Jaja. God natt alla NattUgglor där ute!! ^^

~Zzzz~

Hopp om livet!!

Jorå gott folk. De finns allt en liten gnutta hopp om livet. :) Ja kan faktiskt berätta en sak som kan få de flesta att rycka lite i sina mungipor. ^^ Efter alla dessa katastrofer o allt de, så kan man faktiskt få le lite. Nu när de har vart en jävla massa snökaos överallt i landet, hustak som rasat in, inställda tåg, vägar som är avstängda osv osv osv, så fick ja mig ett leende idag när ja o killen va ute o skulle handla lite mat. (o ja va tvungen o köpa en ny maskara, ja råkade halshugga min andra.. ja bröt av handtaget på den, fråga mig inte hur, de bara blev så... *snyft*) Men iaf, så såg ja ngt som fick det att rycka i mina mungipor iaf o pirret o magen o längtan bubblade upp :D Läs noga nu gott folk.. JAG SÅG GRÄÄÄÄS!!! Helt otroligt, XD Ja va så tvungen o ta ett kort på de så ja kunde bevisa för er att ja inte ljuger. :) se så fiiint!!!

att gräs kan göra så de spritter i kroppen förstår ja inte.. :P wohoo iaf. :)

Och i fredags så hade killen en städning i lägenheten, han har bestämt sig för att flytta till en annan lägenhet, eftersom de är så mkt problem här. O när man gör sånna riktiga stora städningar, slänga lådor, skräp, bla bla bla, så hittar man de mest roliga o gamla o fula o fina o knepigaste sakerna. :) Vi hittade bland annat gamla kort, en typewriter, tomtar, torkade blommor osv osv osv. O så hittade vi gamla gamla gamla gamla gardiner. sånna i spets, vita.. mormorgardiner typ.. Hua, varför han har haft dom hemma hos sig vet ja inte. de va innan min tid i denna lägenheten de. hehe, men iaf, ja va ju tvungen o kolla igenom. ja kom på att man kan ha gardindelar till många olika saker.. ha dom på huvudet till exempel. XD Se så fint de blev. :) Som en liten Bahytt som de hade förr. :P I gamla cowboy-filmer hade dom bahytter iaf. :)

Så sött så. ^^

~hej o hå gött fölk~

Kattfaen...

Min kille har en katt.. skaffade den i somras. Den knäppaste katten ja träffat. (Emelie, ja har inte träffat din katt än, men de kommer väl? ;P) Men då va de en hane vi skaffade, men nu efter mkt om o men så hade visat sig att de är en hona. Antingen så såg dom fel på ungen, (För vi kan inte sånt) lr så har kattfaen opererat sig till hona.. ngt är de iaf. För denna katt nu då, kuttrar, jamar, brölar, skriker, piper, ja alla ljud en katt kan göra. o ibland på samma gång.. O_o gärna på morgonen o på nätterna ska hon visa att hon finns...

Snälla sluta gör ljud katt!!! :S

~försöker plugga~