Presenter o bio

18k vitguld med Zirkonstenar =)
 
Idag har vi startat dagen fint =) Vaknade upp o åt frukost för att sedan åka o fixa ett kort till mamma samt lite skraplotter. Hon fyller år på måndag o jag är ju inte hos henne så skickar brev istället.  Sedan åkte vi vidare till Väla köpcenter för att fixa min klocka jag fick i present av mamma o pappa. Spände det lite så jag kunde använda det, vilket jag gör nu =) En stor fin silvrig klocka. Jättefin! Sedan när vi skulle åka vidare så stannade vi till på Guldfynd. Killen ville köpa min present. Jag pekade o valde, han betalade. *gillas* ^^  Valde ett jättefint hänge på 18k vitguld med zirkonstenar o så ett matchande silverhalsband till. Jättefint! Tack <3 <3 <3
Nu sitter jag o gör mig i ordning för resten av dagen. Jag ska på "dejt" med mina tjejer. =) Vi ska gå o fika o sedan gå på bio. Fifthy shades of Grey, tror jag det stavas... Se om den är ngt att se. ;)  Men ska bli mysigt o spendera lördagseftermiddagen med dem =) hihi. Så nu till resten av att försöka få mig se ok ut ;P  Ha en fin lördag alla!
mitt fina halsband =)
~grejar vidare~

TGIF

TGIF
 
Idag är det fredag o jag har precis fått i mig lite middag. Gjorde potatisklyftor med motor, paprika o lök i ugn o så stekte en hamburgare. Enkelt o så gott.
Från klockan var halv tre så har jag vart sådär mosigt trött så att det svider i ögonen. Som om man bara ville gå o lägga sig ngnstans o bara myssova. Hade lätt kunnat göra det med eleverna men nja.. kanske inte så bra. O eleverna vill ju inte sova, dem har ju mer energi än vad jag kan skrapa ihop på tre år. Herregud, vart kommer energin från. heh.. Önskar mig lite sånt jag.
Nu ska jag bara ta helg o glo på det som rör sig på burken. Inget annat. I morgon blir det andra bullar. Då ska jag på dejt med mina tjejer. Vi ska på ett fik o så ska vi gå på bio efter det! Ha en riktig myslördag tillsammans. =) hihi. Ska bli jättekul.  Så nu till vilan så man orkar med lördagen ;)
 
~tjo~

Mat!

Kasta!
 
Att ha legat hemma o varit sjuk för att sedan kasta sig in i jobbet o dess verksamhet igen... mnja, det är en liten pers. heh. Speciellt när man inte har sin röst. Den börjar sakta sakta komma tillbaka, men det är jobbigt att prata. För att få ut ngt ljud så måste jag ta i som om jag skulle skrika. Så ja, lite trött är jag nu. O speciellt nu oxå efter att ha fått stänga skolan oxå. Min kollega var sju idag o då tog ju alla förgivet att det är jag som skulle stänga. Schysst... Tänk om jag hade planer? tänk om jag var helt slut efter dagens bravader? (vilket jag verrrrkligen var). Folk skiter i att fråga mig först... inte rättvist tycker jag. Kommer man o frågar så är det en annan sak, men... ja.. jag ska inte älta.. Dagen är slut o gjord iaf o stängningen gick bra. Men den var en långkörare denna gången o jag var helt slut i kroppen redan klockan fyra... Men men, satte på lite film på smart-boarden.
När jag kom hem kastade jag mig i bilen tillsammans med killen, o vi kastade oss bort till ica o kastade i varorna i korgen, betalade o kastade oss hem för att kasta oss på tvätten o matlagningen. Han tvättade o jag lagade mat. Sedan kastade vi i oss maten(nästan, njöt av den massor för det var en hemmagjord pastasallad o jag älskar´t o sedan kastade jag mig i duschen o sedan till sist, kastade jag mig i soffan... GUD så trött jag är nu... pust...
Nu ska jag viiiiiila!! Fredag i morgon o jag jobbar 7.45 - 17. Lång dag, men men... Sedan helg. O helgen ska bli trevlig =) Bio med mina två tjejer o fika :D wei! *längtar*
mmmm, gott <3
~trött o mätt~