Bilder på dagen

Hejsan hejsan
 
Då vart det kväll igen då ja, O vad har jag gjort idag? Mjo, kan iaf säga att jag vart lite aktiv... Direkt jag vaknade gick jag ner, fick en kopp kaffe o sedan hängde jag på pappa ut i trädgården för att hjälpa honom med vad som behövdes göra.. O vad var då min uppgift? Mjohodå, klippa gräset.. Tur det är drift på handgräsklipparen, annars hade jag aldrig pallat klippa allt.. heh. Uppför, nedför, mkt fuktigt gräs till nästan inget. Men med den gjort pustade jag ut o krattade upp dem små grästussarna som blev. Sedan fick jag in i duschen o sedan drog jag med killen på en biltur. En tur till Bengstfors o Godisfabriken där. Skulle handla godis till kalaset som är på fredag =) Köpte även till mig själv en påse... såklart.. höhö..
På vägen hem visade jag killen en mysig liten badplats. Så himla länge sedan jag själv var där. Inte alls mkt folk där om jag minns rätt. Väl hemma åt vi lite mat o sedan gick jag till kyrkogården... Skulle sätta blommor på en grav. Till min morbror som fyller år idag <3 Saknar honom så himla mkt.... Grattis Älskade morbror Kjell på din dag, hoppas du har det bra där du är nu... Du är mycket saknad <3  Sedan har jag bara allmänt hjälpt mamma med olika grejer. Jag körde henne till affären en stund, hjälpte henne med att baka pajdegar, sex st blev det. Jag bara knådade o hade mig.. Mor fick dock hjälpa mig med en sak, kolla vad jag skulle ha på mig på fredag. Det blev det knalloranga klänningen o så en svart bolero till ^^ 
Lite bilder från dagen kommer här :)
Klippt allt detta o så lite på baksidan (asså bakom mig där jag tar kortet ifrån..) *pust* =)
Den lilla mysiga badplatsen =)
Hälsade på min morbror på hans födelsedag, sa oxå hej till mormor o morfar. <3
utslagen pisse =)
köra på mor till affären
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag vet vad jag behöver göra, o det är rensa upp lite bland mina grejer här på rummet.... ser ut som ett... ja, jag vet inte, men kläder överallt... heh.
 
~rensar~

I Paradiset

Ännu en dag i paradiset <3
 
I vår sommarstuga vid Vänern känner jag mig verkligen hemma. Känner ett lugn. Älskar att vara där.
Så idag har jag spenderat en dag där med att bada, mata ankor, äta god mat med mamma, pappa o killen, småplocka lite, solat o bara njutit. Efter en dag där åkte vi hem för att packa av oss för att sedan ta en tur till Trollhättan o handla en herrans massa mat! Ska ha kalas på fredag så det behövdes... Jag passade även på att kolla vad affärerna hade att erbjuda mig. Åkte hem med en hel bagage full med mat o så en påse med ett linne, en tröja o ett linne till... hehe. :) O så köpte jag en Frapino Mocca, Guuu´h så god den är!! :)
I morgon är det halvklara planer, så skriver om det i morgon istället... ;) Den som spar han har ;)
Dagens paradisbilder kommer här :)
moi =)
jag o knatte fnatte o tjatte :)
hitta larven...
ser så skönt ut att bara sitta där
*tankar*
en kolfjäril =)
~somnar gott~

Kvällspromenad o dagens planer

Godmorgon alla 
 
Än så länge har man inte hunnit med så mkt, men man har hunnit med lite "vuxengrejer". Vaknade klockan sju, drog mig till halv åtta sedan gick jag ner till mor o far. Där tog jag en mugg kaffe o småpratade lite med dem för att sedan sätta mig vid datorn o göra mina "vuxengrejer"... Betala räkningar.... bläh....   Men hade bilräkningen o från ST1, måste ju betala det... Men nu när det är gjort så ska jag göra mig lite i ordning, käka lite frukost för att sedan dra upp killen göra i ordning honom för att sedan kanske ta en sväng till Ed o en affär där som heter Karlssons... Det är typ planen för dagen, i eftermiddag/kväll ska vi åka till en kompis o hennes lilla nya familj o säga hej. Hon har precis blivit mamma så ska hälsa på där en stund :) Ska bli trevligt.
Men igår var vi o gick en liten sväng efter regnet hade öst ner. Men det var jättefint o skönt väder efter. Friskt! O på vägen såg vi lite gulliga saker, skumma saker, långa saker,  fina saker o lite annat smått o gott, :)
en liten bild över Nären,
hittade långa växter... jag är 170cm, o denna växt var längre än mig... o_O

Hittade den sötaste krabaten =)
någon har lagt ut små tecken på marken... skumt... för vem!?
!?
 
~tjohej~