Halloween

Ja alla glada.. Glad Halloween på er.. en annan ska sitta här "hemma" i skåne me killen o inte göra så mkt. Ska strax laga mat.. Tänker på Sofie som ska ut o maskerada på en fest. Hoppas hon får de skoj. :) Men ja kommer få en trevlig kväll ja me. :) Laga god mat o se på ngn film lr nått. ska nog bli najs. har ju lite ships me o puffar :P (kinapuffar) älskar dom puffarna :P gott gott gott.. "Gôtt värrä dä.."
Det har redan vart barn här i två omgångar o ringt på dörren o bonkat satan. hihi. Länge stod dom oxå o ville in. Men vi öppnade inte, Mohahhaa!! Men nu är de så att vi inte har ngt godis... tänkte ja skriva, de gjorde ja inte va? heh.. Ja vill ha puffarna för mig sj. bara mina. killen får smaka om han är snäll.

Ne. nu ska ja gå o laga mat... händer inget annars. han sitter o spelar, de har ja me gjort en stund, men börjar bli rastlös. så ja får la ta saker i egna händer o börja me maten.

Ha en trevlig alla helgona och en läskigt trevlig Halloween. ^^

~*Bilderna är tagna från Google*~

Den sista bilden me fladdermusen blev ja het kär i. De va nog den finaste bilden ever på en fladdermus. Totally Loved it!!!


~Ylande mot månen o sprang iväg~

Här sitter ja...

...tidigt på lördagsmorgonen o ska skriva på arbeten... (?) asså de är helt sjuk va mkt vi har nu på en vecka.. TRE inlämningar.. Sjukt.. Ngn som är apatisk till allt? JAAA!!
finns några som redan är klara me allt, de tar säkert examen nästa vecka oxå om de hade gått... Har folk inget annat liv än att bara sitta o läsa dessa förjävligt tråkiga litteraturböckerna?? endel är ju klara redan dagen efter de fått uppgiften. DET är overkligt... O sedan att de sitter o säger "Åh, va svårt de är, o Gud ja kommer få U på mina arbeten.... " Bla blaaa blaaaa BLAAAA!!! Hatar det när de sitter o säger så, o alltid så är de så att de får G på sina uppgifter. ALLTID. De trycker ner mig när de säger så hela tiden. Men ja har lärt mig att stänga av en person som tjatar o har sig, så då ska ja lära mig att stänga av de som håller på så me. För ja orkar inte höra sånt när ja sj får U på nästan allt ja gör. Apatiska Annelie.. (AA =P)
Jaja, ja får la se hur de blir me uppgifterna, ja dör ju inte, så i värsta fall dår ja göra om eller omexaminera mig i just de ämnet lr what ever....

O så i fredags... Ja tror ja dog... en i vår klass då... Hon satt o pratade om att hon inte har ngn fin- eller grovmotorik, att hon inte kan inte hålla i ngt typ en sked lr så, hon bara tar saker me händerna.. Då säger ja så alla hör; "Så du sitter nu o säger att om du skulle ha godis i Ica lr nån affär så går du o gräver me händerna i godishyllorna??"
Då svarara miffot; "Ja, de gör ja. Men de är ingen fara, för ja är vaccinerad mot svininfluensan. eller så tar min dotter skeden o skopar godiset..."    Hon svarade me att hon är vaccinerad mot svininfluensan så de är ingen fara att hon gräver i godishyllorna med händerna...!!! Isch, säger ja bara... ska aldrig mer (om ja ens handlat godis där) handla godis där... Man vet ju inte om hon har vart där o vevat me sina smutsiga o bacillrika händer... hua... :S

Jaja, back to work... :´(

Så här glad ser ja ut när de är ngt tråkigt o göra o på söndagar.... heh... helt mörk o dyster.~Tjong kalsong~

mellan 13.00 o 16.00 den 29/10-09

Idag har ja vart på en av de segaste föreläsningarna ever... förutom de engelska vi haft tidigare. Men asså, de kändes inte alls nödvändigt att sitta där o gäspa i tre timmar. Ja kunde faktiskt sitta hemma o gäspa istället. O kanske fått ngt gjort istället. Men naj naj naj, ja sitter på en föreläsning istället. Uuuurk. Ja skulle gjort som Sofie o några andra, gått hem på rasten... Why why why did´nt I do that???
Jaja, nu ikväll hade ja tänk att ja skulle hem o äta för att sedan lägga mig i badet.. Men nja, ja fastnade här o så tv:n visar AFV. (American funniest homevideos) De är rätt skoj ibland. :)  Ja ska packa oxå inför i morgon. :) Ja ska åka till skåne igen. ^^  De ska bli sköööönt o komma ner till killen igen. Men denna gången ska ja faktiskt sitta me en massa paper i helgen.. ja ska få de klart. Är de så svårt eg? Alla sitter (lr står) o säger att de är så svårt o de är så jobbigt hela tiden, o de gör ju att de trycker ner en o så blir de svårt. Man kanske ska försöka tänka om o tänka att de ska gå bra o att de blir bra ändå? Nja, men de är ju lättare sagt än gjort. de ÄR svårt. de kan man inte sticka under stolen me, de är apsvårt. men som ja skrivit innan, JAG SKA KLARA DENNA KURSEN OXÅ!!!

Nu ska ja se om ja kanske kan ta de badet ja längtat efter hela dagen. Ett bad me massa skum :D de är kärlek de. ^^ <3  massor. :) Ett varmt o skönt skumbad, hur låter de? :P Najs najs najs najs. :) Iaf i mina öron... Men nu sitter ja här o drömmer. I badet me dig Annelie!!

~gick o badade~ <3