Skadad o handikappad,,,

Godmorgon.
Hur är de me alla där ute den första advent?
Me mig är de bra, om man räknar bort min HÖGRA tumme... Ja gjorde de man säger till barnen att inte göra...
Igår när ja skulle på toa så var ja klantig gånger åtta. Ni vet hur man säger till ungarna hela tiden att inte ha händerna i dörrkarmen, så att de inte klämmer sig när man stänger dörrarna. Så gjorde ja igår. ja höll min tumme precis i karmen, så ja drar igen dörren ganska hårt. ja stängde nästan dörren!! De knakade till, vet inte om de va min tumme eller om de va ngt annat. men de blev ett märke i karmen o min tumme svullnade upp till två tummar. Min tumme är fortfarande öm o har svårt att röra den. gör ont bara att titta på den.. :( Ger de sig inte får ja la kanske kolla upp detta.. men detta hände igår kväll vid ca klockan halv elva.. o DE GÖR FORTFARANDE ONT SATAN!!
Vi har Adventstädat lägenheten idag, dammsugit o våttorkat. lr ja.. killen har gjort de, ja är handikappad.
ja kan typ inte hålla i ngt me min högra hand.. :( De är skitjobbigt.. Bara så ni vet, så använder man tummarna heeeeeeela tiden!!! De är inte bara en onödig liten stump på handen, den är MASSA användbar! Pussa o tacka den vettja... så att den känner sig önskad.. de ska ja göra.. *klappar tummen*

Denna lilla krabat tar hand om sin tumme. ha denna lilla filur som förebild. ^^


Nu ska ja bada o läsa på littsem.. hur de ska gå.. ja, de vet ja inte. bläddra o ha mig me min tumme blir en utmaning. hehe. tvätta håret o, ja allt de ni vet..

~Ajaj~

läskig, grotesk himlakropp...

Godmorgon folk... lr bara goddag.. välj ni. Im fine with whatever..

Igår, då skulle vi se på film o mumsa ostbullar. dock vill ja inte "mula i mig", för ja får måååånga finnar av de.. är de inte choklad som ska ge finnar...? men iaf, ibland skiter ja i de o gör vad F ja vill. ja står ju lixom inte på listan ändå som singel så... ^^ Men iaf, vi hyrde Losers (inte så bra film ändå, men lite småkul) o så åt vi ostbullarna. Så helt plötsligt säger killen; "Vill du ha en ostbulle...?" ja tänkte att ja äter ju redan, men visst, fine, ge mig.
Ser ni ngt som inte riktigt stämmer...? de gör ja...

..men så ser ja hur han håller i en "himlakropp!!" Herregud.. SE PÅ DEN!! tror ni att man kan få en ny påse bullar? för de här va ganska äckligt, tyckte ja...

Fyyyyyy,...

Bläääääääää.

Kanske kan få en ny, kanske inte. men ja tror inte ja orkar starta upp ett krig nu. de är ju snart Jul, så what da hell.. ^^ Lite kul o äckligt va de iaf.

Nu sitter vi i lägenheten o grejar me de ena o de andra, mest WoW.... o så har ja solsidan i min lägenhet, så vi har dragit ner persiennerna så att vi inte får solen i ögonen, hemska tanke.. *rysa rysa*, (Vi är vampyrer)
Tänk er att ha denna i ögat, fy...
Här är min släkt...
dock är inte ja lika sexig som en vampyr, men vampyrer är vi allihop!
Men iaf, vår lilla katt är tydligen inte en vampyr.. för hon ligger vid dörrmattan, där den enda solstrålen kilar sig in i lägenheten från köket... Hon vaktar dörren oxå. lr så är hon bara lat o solbadar i solljuset o gruset som ligger där... ja ska städa i helgen, de sa ja redan igår. de behövs.. o så är de ju FÖRSTA ADVENT I MORGON!!!

Men här är iaf kissekatten som ligger i ljuset.. ;)


Men nu ska ja sitta o greja vidare me mitt. läsa till littsemet kanske.. FAST känner ja mig själv så kommer ja sitta här i mina hemskt fula leggings men snygga raggisar o spela WoW. det är snyggdag idag... fula leggings, mysig kofta, t-shirt, no makeup o raggsockar.. ^^

ja gillar mina raggisar....

~Ten four, over and out~