Tack 2012! Men ska 2013 lyckas bräcka 2012? ;)

God morgon denna sista morgon detta år! Skumt det känns att skiva så, det har ju gått så satans fort detta året. :) 
Detta året har vart ganska innehållsrikt för mig. Iaf än vad det brukar vara...
Jag började året med att komma hem från Thailand. Kom hem den 2januari, sedan tog jag examen från Högskolan i Borås som förskoleklasslärare med inriktning mot grundskolans fritidshem, fick sommarjobb på ett sjukhus som lekterapeut o sedan fick jag mig första anställning på en skola som fritidspedagog. en fast anställning! hihi. Så lite stora saker har hänt mig. O jag är relativt nöjd faktiskt. :) Skaffade instagram oxå... Eilenna85... viktigt... ;) hehe.
Den mest underbaraste resan jag någonsin gjort!
Den största utmaningen jag gjort, o jag klarade den!
Instagram... hehe. Eilenna85
Så jag har väl inget direkt så att klaga på... Fick en ny, helt nybyggd obebodd, lägenhet oxå! DET får jag inte glömma. :) Så najs att ha en ren o fin lägenhet!
Men hur som helst så har detta året vart ett ganska bra år, så om 2013 blir ännu bättre så kommer jag att flyga, sväva fram. Hoppas på att 2013 kommer bli bättre, men vill året det, så har det en utmaning, att bräcka 2012. Hejja 2013!! O tack 2012 för detta underbara år. Du har vart underbart, som sagt. hehe.
 
Fick en rolig kommentar nu idag, eller om det var igår, men det spelar la ingen roll. Såg det idag iaf. Men det är några bloggare som vill skriva om mig, lr göra länkbyte, men vad ska de skriva om mig?? haha. Jag är ingen kändis ju. Så finns typ inget att skriva om mig mer om det jag själv skriver om. :) Men här är deras blogg iaf www.Gangstrar.blogg.se  :)
 
Nu ska jag gå o göra mig i ordning inför middagen vi bjuder på idag för att sedan festa vidare hos killens bror.
Har lite att göra, men potatisen är skalad, ska hacka lite lök o kanske klä på mig, sminket sitter på redan så är la relativt klar... :P  Ses vi inte mer idag så ses vi i morgon, nästa år... ;)  Ha en så rolig nyår man kan ha! Många kramar på er där ute i världen!
 
~Gott Nytt År!!~

Lite ansiktsmasker, mjukgörande, peeling o allt sådant. :)

Det är ju, som alla vet, Nyårsafton i morgon.. Jag tror att alla vet det iaf. Vem kan ha missat det lixom?
Men hur som helst så har jag försökt att fixa mig lite inför i morgon. Köpte lösnaglar på Ica. (haha) Jag som typ avskyr lösnaglar, men ville ha lite längre fingrar i morgon o mina egna fick jag klippa för en månad sedan då en nagel gick av.. Doh... Annars brukar jag allt fixa till mina egna. Har faktiskt bra naglar... Men men... Så nu ska jag pilla med detta (nej, i morgon...) Men jag är lite nervös för detta med lösnaglar... Hur länge sitter de? hur får man av dem? gör de ont? osv osv osv osv.... hehe... Men det ska allt gå...
 
Sedan nu ikväll så har jag lekt med ansiktsmasker (nej... bara en) Gud vad rörig jag känner mig i detta inlägg... Men hur som helst igen... Jag satte på mig en avocado-mask en kvart innan dusch. Älskar att ha masker, det är så skönt. Känns som att ansiktet blir renare efteråt. O så filade jag fossingarna, så nu ska här smörjas! Hoppas hälsporren blir rädd av allt pyssel o mjukgörande så den försvinner.... Börjar bli trött på att behöva gå på sidan av foten lr på tå...
Jag o min avocadomask ^^ Vi är bra vänner.
 
Smörja fötterna var det ja.. Passande nog så kommer jag sitta som klistrad vid tvn nu, för AFV började nu... ;)
 
~koncentrerad~

Klantigt värre.... faktiskt...

Tänkte att idag skulle jag göra det jag inte gjort på år och da´r... lr iaf ngn månad. Men raka benen. Jag behöver inte göra det så ofta nämligen, för jag har små små små små ljusa hårstrån, iofs så kan de bli kanske max en cm... men ändå.. Men idag tänkte jag ta bort dem. Allt går bra, hela tiden, skär mig inte en enda gång. Inte gjort det på flera år. Sist jag skar mig så skar jag mig såpass djupt o stort, osthyvlade mig själv typ, att det slutade inte blöda för kanske en timma senare.. Jizez va det blödde... Nej, har inte blödarsjukan (stackar de som har det), Men det var så stort sår, därför det var som niagarafallet... (oj va jag överdriver, men det får jag göra ibland...höhö).
Men hur som helst, jag satt där i godan ro o rakade o hade mig, o så var jag klar. Kändes bra o allt, men så skulle jag bara dra med hyveln en sista gång bara för att... Vad händer då...? Joråsåatte... Jag skar mig.. Men inte så mkt, men såpass mkt så att det blev störigt. Tur man inte ska hoppa runt i kortkort eller nått sådant.. Har leggings i morgon jag, men hade jag haft en klänning lr nått annat som visar mina ben hade jag ju blivit lite sur.. hehe.
Svider...
 
Men detta är ju ett av alla mina små i-landsproblem.. Kommer ju inte synas i morgon iaf. Så mig gör det inte ett piss. Jo, att jag gjorde det sticker mig i ögat, trodde jag hade lärt mig hur man gör... höhö.. Aja, skitsamma. Nu ska jag återgå till mina småbestyr för dagen... Dvs diska lite o kolla på Sagan Om De Två Tornen! ^^
 
~over and out~