Tack 2012! Men ska 2013 lyckas bräcka 2012? ;)

God morgon denna sista morgon detta år! Skumt det känns att skiva så, det har ju gått så satans fort detta året. :) 
Detta året har vart ganska innehållsrikt för mig. Iaf än vad det brukar vara...
Jag började året med att komma hem från Thailand. Kom hem den 2januari, sedan tog jag examen från Högskolan i Borås som förskoleklasslärare med inriktning mot grundskolans fritidshem, fick sommarjobb på ett sjukhus som lekterapeut o sedan fick jag mig första anställning på en skola som fritidspedagog. en fast anställning! hihi. Så lite stora saker har hänt mig. O jag är relativt nöjd faktiskt. :) Skaffade instagram oxå... Eilenna85... viktigt... ;) hehe.
Den mest underbaraste resan jag någonsin gjort!
Den största utmaningen jag gjort, o jag klarade den!
Instagram... hehe. Eilenna85
Så jag har väl inget direkt så att klaga på... Fick en ny, helt nybyggd obebodd, lägenhet oxå! DET får jag inte glömma. :) Så najs att ha en ren o fin lägenhet!
Men hur som helst så har detta året vart ett ganska bra år, så om 2013 blir ännu bättre så kommer jag att flyga, sväva fram. Hoppas på att 2013 kommer bli bättre, men vill året det, så har det en utmaning, att bräcka 2012. Hejja 2013!! O tack 2012 för detta underbara år. Du har vart underbart, som sagt. hehe.
 
Fick en rolig kommentar nu idag, eller om det var igår, men det spelar la ingen roll. Såg det idag iaf. Men det är några bloggare som vill skriva om mig, lr göra länkbyte, men vad ska de skriva om mig?? haha. Jag är ingen kändis ju. Så finns typ inget att skriva om mig mer om det jag själv skriver om. :) Men här är deras blogg iaf www.Gangstrar.blogg.se  :)
 
Nu ska jag gå o göra mig i ordning inför middagen vi bjuder på idag för att sedan festa vidare hos killens bror.
Har lite att göra, men potatisen är skalad, ska hacka lite lök o kanske klä på mig, sminket sitter på redan så är la relativt klar... :P  Ses vi inte mer idag så ses vi i morgon, nästa år... ;)  Ha en så rolig nyår man kan ha! Många kramar på er där ute i världen!
 
~Gott Nytt År!!~