My best friend, my mom <3

Nu tycker jag nästan att tiden kan bromsa sig lite. Nästa gång jag vaknar kanske jag är 85 år o är flintis. (inte så konstigt för mig att vara 85 o flint med tanke på mitt tunna lilla hårstrå på huvudet jag har nu... fnys) Men iaf. Tiden går ju snorfort nu ju! Det är redan fredag i morgon o det känns som igår det var sportlov här i skåne. iofs känns det som att jag jobbat en månad bara... Men jag har faktiskt jobbat nu i sju månader. hehe. Det har gått jättefort!
O på tal om tid så fyller min käraste o min närmaste bästis år. Min mamma. :) Japp, hon är faktiskt min närmsta vän samt att jag saknar mina föräldrar hela tiden. Men iaf, nu ska jag inte lipa här ;) Men hon fyller år på lördag så jag har beställt en present till henne. Hoppas hon kommer tycka om den.
Gick in på Interflora o beställde ett blomsterbud till henne med tillhörande chokladask. :) Mamma älskar tulpaner, så varför inte ge henne det då. Se så fina de är :)
Det var ngn mer blomma med i denna samling, men minns inte vad de hette. Men de var fina =)
 
Jag är inte ngn större fantast av tulpaner, men jag dör inte om jag får en samling, blir ju glad så klart, men jag föredrar rosor o kanske ngn annan blomma. Tulpaner böjer sig snabbare än rosor, känns som de dör direkt de kommer i vasen. Men men. Kanske är jag som inte riktigt har fingrar för dessa små o fina skapelser. :)
Önskar bara jag kunde vara hemma o se när hon får presenten. men tyvärr går inte det. :/ men men.
 
Nu ska jag fortsätta min kväll i soffan (den känner jag mkt väl nu vid detta laget). Kan alla hålor o vet precis hur man ska sitta/ligga för att ha det bästa chillet. ;)
 
~myser i soffan i mysmorgonrocken~

The best burger ever!!

Idag har det vart en bra dag igen =) Så skönt så skönt med sol o värme ^^
När jag kom hem så vart det på med jackan igen för att dra ut o handla. Gick ju bra, för vi hade inte så mkt hemma. Frukt o grönt fick följa med oss hem. :) Najs najs, sedan orkade vi inte stå o laga mat så Sorento i Höganäs fick laga vår mat idag. Killen ville ha kebabtallrik, men jag ville ha min efterlängtade hamburgaretalltrik. GUD så god den är!! Ni måste testa den då ni är i Höganäs (någon gång...)
Om nom nom nom nom nom
 
Nu känner jag mig som en hamburgare så nu ska jag ligga i soffan som en oxå. Ligga o jäsa magen... Pust... Den är ganska stor (hamburgaren menar jag då, min mage kanske oxå är det, men menade iaf hamburgaren), men grejen är det att den är så himla god så man måste mumsa upp allt. Man kan inte spara! Det funkar inte, allt ska i på en gång, mula in den, grisa i sig den, slaska o mumsa!! .... Nu blev jag nästan sugen på en till, men det finns inte en chans att det får plats... hua.. hehe. :)
 
~määäätt~

Breakfast in Skåne.

Frukosten här hemma i Skåne är inte riktigt densamma som frukosten hemma hos mina förläldrar.
Godare lr så är det inte, smakar detsamma, eftersom jag äter rätt lika här som i Dalsland. Men det ser lite annorlunda ut. :) En enkel frukost med ett ägg, kaviar o lite kaffe ser bara ut som det här i Skåne, hemma i Dalsland kan det se ut så här... :)
Visste ser det lite mysigt ut. Riktigt inbjuder till att äta ägg med kaviar i dricka lite kaffe :)
Ägget gömmer sig under den lilla rosa söta kycklingen. Den ska hålla ägget varmt under tiden man grejar med ngt annat, kokar kaffet kanske.. :)
 
Nu ska jag ta mig an torsdagen, som jag såg bjuder på sol idag med, med i morgon blir det sommar.! Sol i hela skåne! Ska lapa så mkt sol jag bara orkar o kan! ^^
 
~soliga hälsningar~