29 februari = Skottår!!

Hej hej hallå.
Idag är det ingen vanlig dag inte! Utan det är en dag som bara inträffar en gång vart fjärde år! De ni!
Skottdagen, eller skottår eller vad de nu kallas ska firas. Enlig folk ska kvinnorna fria, men jag vill inte gifta mig än, så jag väntar. Kanske nästa skottår? hehe, Vi får se.
Men idag firar jag lite iaf. Jag har bakat Kanelbullar idag! De kanske inte är de vackraste  bullarna, men jeez va goda de är. :) Det är ju smaken som är huvudsaken, visst?

Men bakningen för dagen är inte över än. *MOhahahaha*
Nej nej, ja ska göra havreflarn med choklad oxå. Men just nu kan jag inte receptet, så väntar på att killen ska bli klar med sina saker så han kan ring o ge mig rceptet. men finns saker jag kan göra så länge, typ diska o dammsuga köket. hehe. Men dammsuga köket tycker jag inte är lönt fören jag bakat klart.
Men nu ska jag börja.
Så ha de alla!!

~tjotjo~

Idag lördag

Hej och hopp.

Nja, idag har jag inga större planer. Det jag har gjort hittills idag är att jag har tagit mig an sakerna som jag har samlat på mig på rummet här hemma hos mina föräldrar =)
Tonnvis med saker från min lilla lägenhet som jag flyttade ur igår. :/
Men så mycker saker man samlar på sig under en liten tid!! Helt otroligt. Men när man har det i sitt hem, asså i min dåvarande lägenhet så såg det inte så mkt ut. Men nu när det ligger i kassar o påsar överallt så är det nästan en kattastrof. (stavning?). Jaja, skitsamma. Men jag har iaf lyckats stapla in en herrans massa kläder i garderoben och kläder jag inte vill ha ska jag kasta o andra kläder som kan vara bra att ha (heh) har jag lagt i kassar som jag sedan ska lägga undan... *pust*  Ja, det tog ett tag kan jag ju säga. Nu är jag klar me kläderna, nu är det bara alla saker, allt småplock. Alla mina filmer har jag staplat upp oxå. Det är sjukt va filmer jag har... asså för att vara jag...

Jaja. ville bara göra en onödig uppdatering. ;P
Nu ska ja fortsätta pilla me kläderna.
Ahoy hoy.

~stääääädar~

Rea o annat gott.

Hola.
Dagen började en massa bra! Dock lite tidigt, men det får jag väl vänja mig vid. Att gå upp tidigt menar jag då.
Men det började med att jag fick kaffe på sängen i vanlig ordning, sedan gick jag o gjorde mig iordning. Vi skulle nämligen gå till Bokrean. Den startade ju idag. Så vi knallade bort till den lilla bokhandeln som finns här o glodde lite på de böcker som fanns. Det var ju inte det största utbudet kan jag ju säga. Men vi hittade ngn bok iaf.
Vi hittade en bok till min mor som hon vill ha, en till mig som handlar om fina ord om kärlek o så är det fina små gulliga bilder på en himla massa djur. Jag är löjlig jag vet. haha. Sedan hittade vi två böcker av Koontz som killen ville ha. Så lite lyckat var det ju iaf att vi tittade in där.


Vi var klara där rätt så snabbt, så då kilade killen iväg på lite ärenden o jag traskade hem. När jag kom hem packade jag en väska med en handduk o lite andra småsaker som en tjej behöver för att göra sig iordning efter att man solat!! ^^ Japp, jag solade idag! Jag älskar att sola! Det ger en sån go värme ända in i ben och märg! O så får man ju lite färg på köpet oxå. hehe. sola är skönt.
(googelbild)

När vi kom hem åt vi de resten som vart över av Tika Masalan sen igår. Lika god idag, dock lite torr, men det gjorde inget. gott gott iaf. :)
Resten av dagen har det inte vart ngt. Jag har kollat på Top Modell sverige på tv3play o killen har grejat med sina saker. Så inget ös här. Men det är skönt. Bara ta det lugnt o slappa. Känner att jag börjar få lite huvudvärk, eller ngn spänning av något slag. Men vatten kanske gör susen. Har iofs redan druckigt ett glas vatten, inne på mitt andra. Men men. Vila. Vart en lång dag. hehe. :)

I morgon lämnar jag killen i några dagar. Ska till Borås för att ta mina saker o dra. Ska flytta ur lägenheten på fredag. *snyft* Men det kommer gå bra. kommer nog sakna den lite, men jag o min pojk kommer att få en helt ny o fin lägenhet snart. längtar dit. :) Fredag åker jag med mina föräldrar hem o är hemma i några dagar. Har inget planerat, funderar på att baka bullar igen, mor tyckte det var en bra idé, för då har hon ngt o bjuda på när hon får folk hem. Annars är det la att hälsa på min morbror, min farmor o lite annat smått o gott. Gosa o mysa med min lilla älskling Zelda oxå. Henne kommer jag sakna så jag nästan går sönder. Men får komma ofta o hälsa på min mor, far o pissekissemissekatt. ;)


Ja, ne. Nu får jag nog vila nacken lite. Sitter o spänner den satan nu. Sitter som en banan me spänd nacke. Kanske det som ger mig spänningen i huvudet. Jaja.

Ha de!
~byebye~