Pizza pizza pizza pizza!!

Cravings!!
 
Jag vet inte hur länge, men rätt länge iaf. Jag har iaf vart superduper assugen på pizza! Men det har inte blivit av, men så idag, idag fick jag bestämma (lr tog kommandot) o sa att jag ville ha pizza. O så fick det bli. När jag hade slutat för dagen så gick jag hem, o direkt när jag kom hem så gick vi ut. Hann inte ens ta av mig jackan lr nått. Först lite ärenden o sedan mot Pizzerian!! Extas! Beställa, vänta, betala o fort hem.
Nu sitter jag här i soffan o är nöjd o mätt. Väntar på en kopp kaffe nu.. Oh, jag är mätt o nöjd! ^^
mmmmmums!
Ikväll blir det relativt i tid i säng igen. Ska upp typ halv sex i morgon. Ska med bussen o åka hem till Dalsland! :) Yeeey!! ^^
 
~mätt o glá~

Månen eller solen?

Kexchoklad.
 
När jag kom hem idag så kastade jag mig in i duschen som sagt (i det tidigare inlägget), men när jag kom ut så var det fortfarande ljust ute, men det jag la märke till var solen. Hur den såg ut! Jag tyckte den liknade månen, fast skarpare. Blev lite osäker först på om det var solen lr månen, men beslutade mig för att det var solen.. hehe.  Tyckte den var fin, dock fick jag inte med den fina färgen den gav på molnen, använde ett objektiv där man zoomar saker som är på håll, o den är inte lika ljuskänslig som dem andra objektiven jag har. Så när ni ser bilderna, tänk er lite ljusare o lite mer rosa färg på molnen... lr nått. :P  Men visst är den lite lik månen?
Som sagt... tänk er mer rosa än grå... :P
Sedan efter middagen så kom sockersuget... O jag har haft en period som jag valt bort Kexchoklad, men nu har mitt dille kommit tillbaka... Kexchoklad for the win!! Älskar det, men vill egentligen inte ha det. haha. Men det är ju så gott!
Underbart gott... :)
Ska gå o borsta tänderna nu tänkte jag, så jag inte öppnar en till kexchoklad... Suget brukar gå bort när jag borstat... Fattar inte varför jag inte gör det med en gång, då öppnar jag ju inte ens ett paket... påse... Vad säger man?? Äh... en kexchoklad... Hmm... Borsta tänderna var det ja....
 
~Go o glá, kexchoklá~

En önskan....

Man lever!
 
Om man hade kunnat så hade jag bara lagt allt åt sidan o bara tagit mig en promenad ner till stranden, tagit ett stort o djupt andetag, eller flera, för att sedan gå tillbaka till jobbet o fortsätta. Men det går inte...
Idag har det vart en väldigt stressig dag, men allt har gått jättebra, inga problem så, men stressigt... Många barn, en personal som ringde sent o sjukanmälde sig o ingen som kunde stänga. Jag kunde, men ville inte... Jobbat extra massa timmar denna vecka o är så himla trött. Men allt har löst sig o så. men idag igen så har det vart jag som var ordinarie personal, så då ska jag svara i telen, prata med föräldrar, lösa konflikter o hålla koll på vilka som går hem... samtidigt... heh. Hade två vikarier idag oxå som hjälpte till med att kolla så att inga bråk uppstod, men ändå. Meeen som sagt, allt har gått så himla bra ändå. Bra men stressig dag =) Sista jobba-extra-dagen i morgon. Gillar att jobba extra, men känner att helgen är efterlängtad en hel massa nu..
Jag för ngt år sedan, men detta är min önskan jag hade idag. Att gå ner till havet o andas lite. Dock har vi ingen is nu... men ändå =)
Visst är min mössa ball.. Älskar den!! :D
 
När jag slutade gick vi till ica en snabbis för att införskaffa en av presenterna till mor. hehe... :) Sedan hem, o när jag kom hem slängde jag mig i duschen. Bra att duscha innan man blir sådär aptrött o egentligen inte orkar duscha... Skönt o ha det gjort... Sedan var det mat o nu jäsa i soffan. Gött att ha allt fixat. Duschen klar, matlåda klar, packning klar... allt klart... ^^  Najjjjs.
I morgon är det fredag!! Hurraaa!!
 
~jäser~