Djur djur djur djur :)

Idag har de vart en bra dag =)
Idag har ja fått känna på stooor lycka för mig.
Ja o min kille har varit på Tropikariet i Helsingborg. en massa djur o annat smått o gått, o kanske lite läskigt.
Men väl där inne då vi gått ett varv innan vi skulle sätta oss för att fika så ser ja hur en man (vad vi tror är ägaren till stälelt) sitter och håller i en rätt stor orm. Ja går ju så klart fram o tittar på den o han frågar om ja vill klappa den. Då va ju ja tvungen o fråga om man inte fick hålla den. O ja hade den turen att de inte va mkt folk o allt sån för han sa de att eg. så ska man inte hålla dom, men eftersom de inte va så mkt folk just då så gick de bra. :D O till min lycka fick ja hålla den helt fantastiskt underbara djuret i mina händer!! Ja vab helt lyrisk o lycklig. Ja sa de att ja har alltid älskat ormar. o de gör ja. Ormen klättrade lite på mig o ringlade sig runt min nacke o grejer. ja va så glad. ja sken väl upp hela stället tror ja :) en Kungsboa va de. billig i drift, så ja är helt inne i ett spår på att kanske skaffa mig en sån. men ja får nog fundera ett tag till. men gud va ja vill ha en sån. ÄLSKAR ORMAR!!!
sedan va de en massa andra djur där, men de fick man inte känna på, o många av dom vill ja inte ta på. heh. insekter o spindlar o liknande.. hua. fick många fina bilder, o bjuder på några av dem här. :)
enjoy!!


Revhajar

Små lemurer

ett gäng sötisar

en liten fin prick

en läskig spindel

en lövly skallerorm

Har många fler bilder. men de skulle ta hela dagen o peta in dom här. så detta får duga för nu ;)
Ja har för mig att ja har redan lagt upp en massa bilder från tropikariet sen förra sommaren ;P

Ha de bra alla

~tjofräs~

Händelserikt?

Igår hände de saker!
lr ja.. lite mer saker än va de brukar göra iaf.
Vi gick upp tidigt för att dricka kaffe o mumsa frulle för att sedan göra oss iordning o dra till Helsingborg. Väl i Helsingborg gick vi in på lasarettet, anmälde oss, fick sitta en stund o vänta o därefter blev ja uppropad o fick snällt förja me in i ett rum där ja fick en kanyl me skruv på i armen. heh. Dom skulle spruta in lite koksalt i mig o lite annat smått o gott, sedan fick ja en liter kanna me vatten som ja skulle hinka i mig innan ja skulle vidare för rönken. ja hade 45 min på mig att dricka så mkt ja kunde. O ja kan ju säga att ja har slagit mitt rekord i vattendrickade. Ja fick i mig EN LITER PÅ EN HALVTIMMA!! O de är bra gjort för mig. ja dricker ju nästan aldrig ngt så. men fy va illa ja mådde efter de. :/ När ja skulle in o rönkas (i en jättelik dounut) fick ja ngt annat medel i armen som gjorde så at de blev massa varmt DÄR nere... hehe. Många tycker de känns som att man kissar på sig, men på mig blev de bara varmt.
Så här ser min arm ut nästan 24/7 efter alla kanystick o blodprover o grejer

blåmärke.... >_<

Efter allt tjofräs åkte vi till Väla o handlade lite. Hittade inget spec ngnstans. men på Siba hittade ja tre filmer ja ville ha. så nu är dom hemma hos mig. ;) Ja köpte Trassel, Alice i underlandet o Bernad o Bianca. :) Hihi. ja älskar teckande filmer. Så vi såg Trassel igår, o den är ju massa bra  :D Annelie gillar! O Bernad o Bianca skulle vi se igår, men vi somnade. så vi ska nog se den igen. hehe. utan att somna.


Nu ska ja se om ja kanske kan göra ngt nyttigt... typ göra mig iordning kanske. lr om ja sk asita i nattlinne o filt hela dagen.. vi får se vad som händer. regnigt ute så man går ju gärna inte ut, så va spelar de för roll om man ser ut som ett troll lr inte... ^^

ha de alla!

~over and out~