Julhandlat =)

Ja, då va  man hemma då efter en dag med min syster i Knalleland. :) Det har varit hur trevligt som hellst, gått o strosat på stan o fikat. MYS!!
Handlade inte så mkt dock, men de är ju bara bra för plånboken. Men ja fick mig en stjärna att hänga i fönstret. Den va söt tyckte ja, o den blev sötare när ja fick upp den i fönstret :) En liten lila sak.
Min syster fick inte så mkt handlat heller. Men de va nog inte hela grejen, de va nog att de var jag o hon en dag bara. =) Vi fick umgås lite, de kände då ja iaf att de va de viktigaste, för hur länge sedan va de inte ja o hon träffades o umgicks, JÄTTElänge sedan. Så de va kul.

I morgon blir de skola hela dagen, suck... Men sedan ska ja åka till Micke :D har inte träffat honom på hur länge som hellst nu. De är la typ en månad. :S helgen innan praktiken var ja där. Ysch.. jobbigt.. Men i morgon ska ja dit. :P Sköööönt. Så nu ska ja packa lite o så, :) Ska inte ha me för mkt saker.. men de blir la så ändå. :( Kass på att packa.. Jaja. :)


~Tjo flöjt~

Syskon-Söndag

Japp. :) Sitter här i lägenheten o väntar på att dra väg bort till Resecentret. Ska möta upp min syster där. :) Min riktiga syster. :) Lillsiss är ngn annan de :P De är Sofia. :)
Men min syster har ingen blogg, hehe, inte hennes grej. Men vad vi ska hitta på idag vet ja inte riktigt, lr jo, vi ska knalla runt i knalleland lite o kolla läget o kanske köpa ngt. Borde köpa en mobil, men ja ha ringen aning om vad. För ja fick inte igång den i morse, den vill inte ladda längre. Men men.. Tja, vi får se vad man får hem idag efter en runda me min syster. :)

Nu ska ja snart iväg. Så ha en trevlig söndag got folk.

~Bye~

Tankar...

Ibland får ja tankar så ja nästan blir orolig för mig sj... O_o