Vårkänslor redan?

Vårkänslor?
 
Idag känns det verkligen inte som nyårsafton. Känns mer som vår i luften idag. Himlen är blå, fåglarna sjunger o leker, plusgrader o solen lyser massor på oss som är ute på promenad.
En stund efter jag skrev det förra inlägget så tog vi på oss kläderna o traskade ut i vårvädret. Vi båda tyckte att det var vår i luften. Skumt... Det ska ju vara kallt, snö o mulet egentligen.. Kanske inte mulet, men snö o kallt iaf. Men det var himla skönt iaf, o det var det tydligen inte bara jag o killen som tyckte. Möttes av många personer som tog tillfället i akt o promenerade i det sköna vädret. Många par med hund traskade ute, Gud vad jag vill ha en hund.... Men skönt att promenera utan vovve oxå, men hade vart kul med en. Men jag hade mitt lilla "kelgris" med mig, Nikon D7000 var med oss :)
Kan inte riktigt tro att det är den 31 december...
Någon har missuppfattat detta med att ha båt. i vatten, inte vatten i....
Denna "ö" kallas för T-ön. Undra varför... ;)
Hamnen i Höganäs. Rätt stilla nu...
Gråsparvar =)
Jag vet inte vad det är... ludd?
 
~vinkevink~

Happy New Year everybody

Nyårsafton...
 
Nu är dagen här. Sista dagen på året är kommen. Min syster fyller år idag så har grattat henne o sedan var det kaffe o frukost framör tvn. Hittills har jag tagit det väldigt lugnt, duschat, gjort mig halvt i ordning o plockat lite här hemma. Planerar inget större för dagen faktiskt. Ska fortsätta ta det lugnt, vara hemma, ta en promenad lr cykeltur i det fina vädret ska jag dock. Klarblå himmel idag så måste ut o få lite sol på mig innan kvällens aktiviteter. O vad kvällens aktiviteter blir vet jag inte. Som sagt, har inte planerat ngt, det blir bara jag o killen. Men vi ska äta gott o dricka gott tänkte vi. Se på Grevinnan o Betjänten o sedan se talet för att sedan gå ut på balkongen o kolla på alla raketerna. Älskar raketer o fyrverkerier. Fantastiskt.
Gott Nytt År till er alla!
 
Jag hoppas på att 2014 kommer vara ett bättre år än 2013.
Det var ett tungt år för mig. Mådde inte speciellt bra detta året. Det går väl bättre nu, men en liten del av mig begravdes med min morbror... Älskade honom så mkt, o saknar honom så mkt fortfarande. Det kommer jag alltid göra, men det är inte lika tungt nu. Så hoppas verkligen på ett bättre år. O det kommer det bli, jag har förhoppningar på det iaf.
Jag ikväll kanske, när jag kollar på fyrverkerierna eller när jag bara sitter i mina tankar... ;)
 
Men alla ni där ute som ska ut på vägar eller festa med alla vännerna. Ta det lugnt. Var försiktiga. Olyckan står bakom varje hörn,
 
~Gott Nytt År på er alla ni där ute~

For the last time...

Sista dagen idag då...
 
För jobb det vill säga.. Idag är det sista jobbdagen för detta året för min del. För många andras oxå gissar jag på.
Ska inte jobba så länge idag, börjar tolv o så stänger jag, så ca sex timmar blir det. Är ju en heldag för mig iaf, eftersom jag jobbar 75%. Men det kommer nog gå bra. FAST jag är förkyld som ett as. Snorig, täppt o rasslig i halsen. Men skönt att det bara är det iaf, så det inte var halsontet o ögoninflammationen oxå. Då är jag osäker på om jag faktiskt hade gått till jobbet, tror faktiskt att jag skulle vara hemma... sjukanmält mig. Ögoninflammation är ju smittsamt... Men men. Känner av ögonen än, men det syns inget. Bra det.
Vad som står på schemat idag vet jag inte. Kommer dit helt ovetande. Hoppas på en lugn dag iaf. Kanske borde ta mina rejäla vinterskor ifall vi kanske ska vara ute... O termobyxorna... Man vet ju aldrig... Hoppas att vi ska vara inne!! ;D
 
Bjuder på några bilder på moi o sedan lite annat smått o gott från min afton den 24:e :)
Min glada lilla kisse. Mitt lilla hjärta :) <3
(hon har precis gäspat, hann inte fota det, men fick bilden då hon precis stängde munnen, så därför denna min. haha)
ho ho ho... :)
~jobbar sista dagen~