Spökigt värre ;P

Halloweenfirandet!
 
Idag har vi firat Halloween på jobbet. Hade spökmat o spökmellis. Lekte leka o målade med ansiktsfärg. Det har vart en superrolig dag! Barnen var utklädda oxå, likaså jag o en kollega. Vi hade häxhattar o mörka kläder, jag iaf, min kollega hade kläderna ut och in. hihi.
Men nu ska jag äta lite, göra mig klar för kvällen o småpacka inför i morgon. Då är det Dalsland som gäller igen! hihi. *längtar*
Så ha en fin helg alla! Ses på måndag! (kanske ngt litet i helgen, vem vet?)
Rosa mos med fingar
även blått mos med fingar, o spindlar till
Suddig bild, men det är köttbullespindlar :P
Lite frukt till barnen :) Spökbanan o pumpaklementiner :P
Efterrätten! Spökglass med spöksås! :P
 
~Buuuuuh~

Soöken o andar

Tror på det jag ser...
 
I dessa Halloweentider så är det ju en massa snack om spöken hit o monster dit samt kanske ngt annan läskig sak ngn annanstans. Som idag, då har jag målat mina elever, lite ansiktsmålning. Alltid populärt! Satt från halv ett till fem ca. Med ngn min ute o på mellanmål. Det var allt mellan hundar o vampyrer som skulle målas.
Men när det gäller detta med spöken o andar. Jag har hört många säga att man tror på det, man tror inte på det, man vet inte, kanske, kanske inte... ja, olika. Så jag säger vad JAG anser/tror/tycker osv...

Jag tror på det jag ser! O speciellt när folk jag vart med sett det samtidigt. Då är det verkligt för mig o ingen kan komma o säga att det är fel. Men jag tycker ju såklart att alla ska få tro på vad man vill. Vill man tro på Gud, gör det, vill man tro på spöken, gör det! Vill man tro på bumbibjörnarna så gör det då! Ingen ska kunna ta bort din tro. den är din... 
Hemma hos mina förälrar spökar det. Min gamla gammelfarfar tror vi. Jag o mamma har sett honom samtidigt. Som ett vitt sken som sveper förbi i hallen (han rör sig bara i hallen...) O efter skenet så kan mamma känna röklukt efter honom. Han rökade. O min katt har rest ragg i hallen många ggr, utan att man sett ngt där. Men jag känner att det inte är ngn fara. Han vill oss inget illa. Han bodde där innan mamma o pappa, så han kollar väl bara läget i sitt gamla hus. =)
Sedan har jag jobbat i ett demenshem. Så en kväll stod jag o kollegan i köket o småpratade, efter att vi lagt alla de ineboende. Vi hade en gammal tant oxå som var nära slutet, vi hade en kollega som satt vak där den kvällen. Men medan jag o kollegan pratade lite så såg jag en mörk skugga med hatt ståendes i valvet in till köket där vi stod. Jag sneglade dit o min kollega oxå. Jag sa inget. Kollegan vände sig om, tittade på mig o sa "Vem var det där!?" Jag blev halt kall o sa: "Såg du honom du oxå!?"  kollegan svarar; "Ja, det gjorde jag. Nu kommer dem nog o hämtar henne tror jag.. han ville kanske berätta det, visa att det är dags". Dagen efter där, på kvällen, gick tanten bort... hua.
Sedan har jag hört fotsteg o sett andra skuggor där, så ja. Jag tror på spöken o andar!
bilder lånade från google
~tror på det jag ser...~

Ska bli kul

Ngt man borde gjort...
 
Idag börjar jag klockan 12. Så har massa tid nu på morgonen till... ngt... Vet inte vad jag ska hitta på...
Till helgen, då ska jag vara hemma hos mor o far. Har tagit ledigt på fredag så åker redan då. Inte länge sedan jag var hemma, men vill hem igen. ^^
Sedan ska jag hem för att min kära pappa ska hjälpa mig med att byta skor till min lilla bil. Hon ska få sina vinterdäck på sig nu. Det är ju dags att byta till det nu ju. Ska bli lite spännande att se hur man gör. Jag har ju aldrig vart med om att byta däck innan... Inte ens på en cykel! (?) Ja, det känns lite som att det är ngt man borde vart med om kanske.. Men inte jag, jag har aldrig vart med om att byta cykeldäck lr cykelslang... weird... Men jag kör på stort direkt, jag byter bildäck innan jag sett hur man byter cykeldäck. hehe. Men som sagt, ska bli kul o se hur man gör. =)
Har fälgar på mina vinterdäck oxå :) De e bra de
 
Idag är det pysseldag på fritids. Jag ska ha lite ansiktsmålning tänkte jag, för de elever som vill ha lite kladd på fejset ^^ Det är roligt o måla på hud, hihi. Det har man ju tyckt sedan man målade med tusch o bläckpenna på sig sin arm när man var liten ;P O nu får jag måla på andra, på jobbet! :D Kul.
Idag stänger jag inte. Stäger månd, tis o tors sedan ledig. Slutar fem o då får jag se om vi kanske drar till väla lr inte... Vi behöver en ny damsugare. Slangen har gått sönder... bah... Men får se om killen vill dit... Vi kan vänta, är ingen panik med det... Men nu ska jag se om jag kanske kan hitta lite frukost. Men ha de najs idag alla!
 
~tjopp~