Nyårssviss

Marängsviss
 
Ja, asså jag bara måste. Jag måste lägga upp bilden på vår Marängsviss vi hade nu på kvällen här. Helt underbart gott! Vi skippade hamburgarna idag, är inte direkt hungriga på en sådan, så nu på kvällen är det småplock istället om vi blir hungriga =) men går så bra det med. ^^ Men marängsvissen gick verkligen hem hos mig ^^ <3
 
~mätt~

Nyårsmiddag!

Middagen!
 
Var ju tvungen o visa vad vi mumsade på nyss.. :) Blev jättegott! Köttet kanske stektes lite för mkt så det var tuggmotstånd ja, men himlans gott ändå =) O så hade vi potatisklyftor med morot, majs, sparris o lök. O så en klick Café de Paris-sås. yum yum
Sparrisen vid sidan där är stekt iofs.. Men hade småbitar i ugn oxå, men det händer nog inte fler gånger. Det blev mos av det. hehe.
Gott Nytt År på er igen! ^^
 
~mätt o glá~

Nyårsafton!

Gott Nytt År!
 
Idag är det nyårsafton o vad händer här idag då?  Inte speciellt mkt. Men vi ska äta god mat mitt på dagen o sedan ikväll blir det enkelt med hamburgare o till efterrätt blir det Marängsviss! Möms!
Mitt på dagen ska vi göra egna potatisklyftor o så ha i lite morotsklyftor, lökklyftor o annat smått o gott. In i ugn med det o så steka till ngn oxfilébit. Gott gott gott. =)
Än så länge har vi bara hunnit duscha o ätit frukost. Jag har diskat lite o plockat lite. Gjort mig liiiite i ordning men går i pyjamas än. Ikväll blir det jag o killen som firar tillsammans. Då blir det Grevinnan o betjänten o så kolla på alla fyrverkerier.
Igår på jobbet fick jag en liten present av en kollega. Jag blev massa glad för den var ju så snygg! haha. Jag fick en hemmastickad mössa med roliga korvar! Asnöjd! hihi
Så fräck!
 
Nu ska jag se om jag kan fixa lite mer inför denna dag... Vad jag ska fixa med vet jag inte men kanske städa ngt kanske... Bädda sängen, plocka undan saker osv... Ja, lite småfix. :)
Ses vi inte mer detta år (hehe, så länge det låter när man säger så) så ha en superkul kväll o var försiktiga med varandra o er själva. Gör inga dumma chansningar med smällare o fyrverkerier.
 
~Gott Nytt År!!~