Arbetshänder!

...har jag inte direkt nej..
 
Jag har lite sådär typiskt tjejiga händer... Tror jag. Mjuka o sköra typ med relativt långa naglar... (egna naglar, inget faketjafs) ;) 
Men jag märkte det speciellt idag att jag har mjuka händer. Skulle rensa bland fritids gamla färgpennor. Kasta de korta dåliga o vässa dem jag skulle spara. Att jag skulle vässa dem var på eget initiativ, hehe. Men efter att jag vässat nästan alla pennor började jag känna att ena tummen började bli lite öm, men jag vässade på ändå. Efter att alla pennor var vässade o jag hade tvättat händerna så ser jag en fin stor blåsa på tummen. hehe. O nu när jag duschade upptäckte jag en till blåsa på insidan av långfingret!  Jaaaa ja... :) Det går över! 
I morgon är jag ledig, men ska åka buss till götet o sedan möta upp brorsan där o åka vidare med honom till Dalsland. Vi ska gå på Ljuständning på lördagskvällen. Se på när dem tänder ljus i kyrkan o läser upp dem som dött under året. Tänka lite extra på dem o så.. Sedan har vi inte planerat ngt speciellt mer. Jag vill åka o handla i Överby på dagen innan kyrkan, men mor vet inte än... Men jag ska tjata ;) Har sagt att jag kan gå upp tiiiiidigt o vara klar redan klockan sex, men det lär inte behövas :) Men jag lägger bara en ribba ;) 
Detta vaknade vi till igår morse. :) Den var väldigt skarp, men hann inte ta kort på det skarpa. men den syns bra ändå tycker jag =)
Har inget med inlägget att göra, men det struntar jag i ;)
Nu ska jag gå o plocka lite i min packning o se om det är ngt som kan vänta med att åka hem lr om det är ngt jag missat... :)  Men som sagt, ska till Dalsland nu under helgen, så vet ej hur uppdateringen kommer bli. Men säger inte att det inte blir ngt... ;P Allt som kommer upp i helgen är en bonus!
Annars: Ha en fin helg alla!
 
~vinkar~

Bowling!

Höstlov nu ju.
 
Så vi hade en liten överraskning till våra få barn som kom till fritids idag =)
Alla trodde att vi skulle ut i ngn skog o leka o ha oss i regnet o blåsten. Det var ju tanken, men inte att det skulle vara tråkväder. Så vi bestämde igår att vi går o Bowlar med barnen =) Men det fick dem reda på då vi var utanför Bowlinghallen! haha. Barnen sken upp som små ljus!
Jag var kameraansvarig o hade med mig min kamera hemifrån. Gillar inte riktigt skolans, den tar inte så bra bilder samt att den tar inte alls många gånger. heh... Säger inte att min kamera är bäst, den tog några suddiga bilder oxå, men den är bättre än skolans ;)
Så hela kvällen har jag suttit o kollat igenom o tagit bort suddiga o dåliga bilder samt laddat ner bilderna från mobilen från badet igår. Tänkte att vi kanske kan gå igenom lite bilder i morgon med de andra, så vi kan skriva ut några... :)
Bowlingen!
 
Är väldigt seg nu. Sitter här i soffan med ett tryck i magen o fryser men är varm... (?)
Men har inte ätit speciellt bra mat idag, så kan vara det som spökar... Har märkt det att jag mår kasst om jag inte äter bra under dagen... (duuuh!) Men jag var inte sådan innan! Jag kunde skita i frullen, äta vad jag ville till middag o ändå må relativt bra. Men inte nu. Nu måste jag äta bra frulle, ngn bra middag o sedan resten är ok.. :) Så två pannkakor till middag o pytt i panna när jag kom hem.. Nah, inte det bästa... Frullen var iofs rätt bra. Lingongrova med skinka o ost med lite inlaggd gurka. Men det räckte inte, så nu ska jag vila i soffan så jag orkar gå o lägga mig sedan ;)
 
~tjo~

Godis är gott.

Lite seg sådär
 
Temat för dagen var nog mat. Fast jag försov mig en timma o fick rusa upp, koka kaffe, fixa mig, klä mig o sedan iväg. Hann inte med frullen hemma ens. :/ Så fick ta en macka på skolan. Men sedan bar det iväg med sjutton barn till badet. Alla plaskade o hade skoj. När vi var klara fick dem frukt medan vi skulle gå tillbaka för att äta middag... =) Efter middagen var det lite lek o jag o kollegan smet iväg o mumsade tårta medan de andra jobbade..... ;)  Fast vi skickade dem oxå när vi kom tillbaka såklart.... Sedan var det dags för mellis... fika dvs. ;) Men efter mellisen tog det ett tag innan mat igen. Jag satt o skruvade ihop en leksaksspis från Ikea... jeeez mina fingrar. men hann dock inte klart... några smådörrar, lr luckor kanske det heter, är kvar. Sparade dem till i morgon.  Men när jag kom hem stack vi ut o handlade.... mat.... o när jag kom hem stekte jag mat... pannkaka, lr pannkakOR! Dubbel sats smet så vi kunde ha till mat ikväll, till utflykten i morgon på jobbet o så killen kan smaska på under dagen i morgon... Så jag fick stå vid spisen en BRAAAAA stund... *pust*  
 
Nu ska jag ner i soffan med en godispåse jag inte skulle köpa men gjorde det ändå ;) Godis är gott...
 
~vinkar~