strul strul strul

Nu har jag kommit hem efter en dag med jobb. Vart o badat med f-klassarna o vart ute massor på förmiddagen. Ska iväg sedan ikväll o kolla på brasan nere vid havet senare oxå. Så jag kommer säkert somna som en stock.
Men fick ett samtal av mor idag när vi var i simhallen. Hon sa att begravningen för min älskade morbror sker den 16 maj, så när jag kom tillbaka till skolan så skrev jag in ledighet på datorn o allt vart klart, sedan ser jag på mobilen att hon ringt o skickat sms, så jag ringde upp o då vart det ändrat, det kanske blir den 23 maj nu istället. Det var ngt strul på begravningsbyrån... Så nu får jag avvakta lite.. suck... Älskade lilla goa morbror Kjell...
 
När jag kom hem så viste vi inte riktigt vad vi skulle laga för mat, så jag ställde mig vid spisen o gjorde en blandning av allt. Killen hjälpte till. Det blev stuvade makaroner, stekt korv, tomat, ärtor, bladspenat o lök. Skum blandning kanske, men det var gott iaf.
 
Håller på att lära mig äta ärtor nu... Vet, jag är löjlig, men gillar man inte ngt så äter man det ju inte?  Men nu ska jag lära mig detta, tomaterna kämpar jag med, inte speciellt gott, men har det till nästan varje måltid. O dessa minitomaterna vart inte ngn rolig hit, det gillades inte speciellt mkt, men ska la lära mig äta det med...
 
~mätt som en.... gris?~

A little tip to have in the coffee...

Tips är roliga att få tycker jag. Oftast iaf, om det är bra tips. Men min kille lärde mig en sak när det gäller kaffet. Säkert många som vet om, men för de som inte vet om så kan jag sprida detta vidare.
Att ha i lite kardemumma i kaffet, Det är jättegott, smakar o luktar godare! Kaffe i sig luktar massa gott innan, men kardemumman kryddar upp det lite, gör det lite festligare, mer annorlunda. Spännande??
kardemummakaffe.
 
~godmorgon~

Inte sitta o grubbla..

Idag har det gått bra att jobba, har haft en del att göra o har det inte vart ngt direkt att göra så har jag hittat på ngt. heh... Kollegan gjorde músli med några barn idag som vi ska ha till hälsoveckan nästa tisdag, hur god músli som helst. Har skrivit om det innan... men kan lägga upp igen om det är ngn som är nyfiken...
Men när jag kom hem idag efter att ha st'ngst skolan kvart över sex så vart det lite tungt i bröstet. Tror jag börjar få tillbaka min Tietzez (kallas så) Ett "syndrom" efter ngn forskare som hette så i efternamn, men han "kom på" att man har inflammation i revbensfästena. Det kan man få efter att man går o spänner sig, asså inte "kolla på mig va-spänna sig" utan mer att man är spänd för oro o sorg osv. Fick käka inflammatoriska piller satan sist jag hade det, o sist jag fick det var då min farfar somnade in, nu har min morbror, den underbaraste människan på denna jord, somnat in... Så det har väl med det att göra... Men jag får försöka göra det bästa av situationen nu, inte grubbla o älta för mkt, så jag gjorde en kladdkaka nu på kvällskvisten efter att jag gjorde middagen..
Den blev riktigt bra denna gången. !
 
~äter lite fika~