Sista dagen...

Idag är de sista dagen i skolan inför sommaren.
De har gåt fort!

Idag ska vi ha ngt som kallas för opponering... Vi har läst varandras arbeten o så ska vi sitta o säga vad som är bra o mindre bra o vad vi fattar o inte fattar osv osv osv osv. Ja, ngt sånt. Diskutera varandras PM helt enkelt (ett miniarbete inför de stora examensarbetet vi ska ha i höst).

Min grupp fick läsa två tjejers PM, oj va många sidor! O mkt text! Men de va en bra text, ett bra arbete. Vi har inte så mkt, hehe. men de ska nog gå bra ändå. hoppas ja.

Ja, men just nu i skrivandets stund sitter ja här i min stökiga lägenhet me kaffet bredvid datorn o fnular på om ja ska börja städa nu, den lilla stunden som är kvar till ja ska gå ut. Går la ut ca fem över åtta. så en halvtimma kvar. Hinner ja göra ngt på en halvtimma? diska kanske... plocka upp kanske... ja, ngt hinner ja nog.
Ja, ja får la göra de.

Ha en Solig dag alla hopa! för de ska ja ha. verkar de som iaf när ja tittar ut genom fönstret.

:D

~Wave~

Heeejsan!! :D

Jah.
De blir ju inte så mkt skrivet här just nu.. lr ja.. ja har nog en svacka lr vad de nu kallas.
Men de är snart sommarlov. ja gör sista dagen i skolan i morgon, en hemtenta ska in på fredag sedan börjar sommarjobbet. ska vara på en ny avdelning detta året, o ja vet vilken, vilket ja icke ser fram emot. :/  en tant är gammal knarkare, en gubbe är över två meter lång o har vart militär o kan bli massa aggresiv, o så luktar de spya på avdelningen.. instängd... så nae, ja kommer nog ha en svår sommar iår... :/

Men iaf. ngt posetivt då.
Min bebis har kommit!! Så nu är ja en stolt mor till en Iphone 4. :) Me ett lila skal. hihi.
Ja, ja vet, ja är lite sen me de nya sakerna, men alla har inte råd att skaffa sig nya saker me en gång, vissa får faktiskt spara sig till saker. Ja vill inte köpa på avbetalning, för då skulle ja ju betala mobilen typ fyra ggr om. o ja vill ju bara betala den en gång. :) Men nu är den min, o ja tycker massa om den. :) Min nya bebis.

Men annars då? jo. de är lugnt. massa o göra bara. ska städa lägenheten till på ons då mor kommer o hämtar mig, den är ganska rörig... men men. o så ska ja komplettera tentan, men de är bara de att ja drar på de en massa, ja orkar inte, ja känner ingen direkt lust till de. men de kommer då de är panik. hehe. de brukar vara så för mig. ja gör allt i sista stund...

En sak ja kom på nu som ja vill göra när ja kommer hem! De är att fiska!! Ja har inte gjort de på så många år nu, så nu är de dax. nu måste ja bara sätta mig o meta, de är såååå skönt!
Så ska kolla me ngn om ngn vill hänga me lr pappa kanske... lr bara ja själv. men ja tappar lusten så fort om ja inte är med ngn.. well o well. vi får se hur de blir me den saken..

nu ska ja snart iaf brottas me kudden. ska upp tidigt i morgon..

God natt alla. :)

~vinkevink~

*går i väntans tider*

Ja. nu går ja bara o väntar .
*nervös*
men ja vet inte varför ja är nervös. många andra har ju en, o de har ju gått bra. så varför skulle inte ja kunna klara av en för? ja tror ja kommer göra de. de kommer gå bra. Men den kommer inte än. men snart. *förväntansfull*
^^


~Iiiiik =)~