Shopping!

Hit o dit....
 
Snart är det advent!
När jag kom hem igår så kastade jag mig på pyntet med en gång o satte upp julgardinerna o adventstakarna. Idag satte jag upp mina små tomtar lite här o där i lägenheten o så köpte vi en ny ljusslinga till balkongen oxå. Men den sätter vi upp i morgon.
Mys på hög nivå!
 
Dagens plan var att komma på en plan, att komma på vad vi skulle hitta på. Så mitt i funderarstadiet där fick killen ett sms av sin bror. Efter en lång konversation via sms slutade med att vi drog till Engelbrecksboden (stavning?), sedan vidare till Ö&B o efter det Ica Maxi o sist men inte minst, Ica Kvantum innan vi åkte hem.... Så vi har surrat runt idag. Men på Engelbrecktsboden skulle killens brorsa ha lite byxor o så en tröja. Jag skulle inte ha ngt, men gick ut från affären med en ny jacka.. Haha. Hittade en jättefin Parkas där inne, o den skrek ju på mig! O så är den lila! Min favvofärg. Jag blev kär! Så jag var bara tvungen att köpa den! Så nu hänger den där bland mina andra jackor i hallen o ser fin ut, men den är finare på ;)
Ser lite koncentrerad ut här, men men... :)
Liiiiiiiiiiiiila!!!
Tummen upp för jackan! :D
 
När vi kom hem från allt idag så stekte jag pannkaka med bacon i, massa gott! O nu vet jag inte vad som ska hända... Kanske ska diska lite o efter det....? iiiingen aning... greja. baka kanske? nja... äta godis? ja,kanske...
 
~tänker~