Shopping!

Hit o dit....
 
Snart är det advent!
När jag kom hem igår så kastade jag mig på pyntet med en gång o satte upp julgardinerna o adventstakarna. Idag satte jag upp mina små tomtar lite här o där i lägenheten o så köpte vi en ny ljusslinga till balkongen oxå. Men den sätter vi upp i morgon.
Mys på hög nivå!
 
Dagens plan var att komma på en plan, att komma på vad vi skulle hitta på. Så mitt i funderarstadiet där fick killen ett sms av sin bror. Efter en lång konversation via sms slutade med att vi drog till Engelbrecksboden (stavning?), sedan vidare till Ö&B o efter det Ica Maxi o sist men inte minst, Ica Kvantum innan vi åkte hem.... Så vi har surrat runt idag. Men på Engelbrecktsboden skulle killens brorsa ha lite byxor o så en tröja. Jag skulle inte ha ngt, men gick ut från affären med en ny jacka.. Haha. Hittade en jättefin Parkas där inne, o den skrek ju på mig! O så är den lila! Min favvofärg. Jag blev kär! Så jag var bara tvungen att köpa den! Så nu hänger den där bland mina andra jackor i hallen o ser fin ut, men den är finare på ;)
Ser lite koncentrerad ut här, men men... :)
Liiiiiiiiiiiiila!!!
Tummen upp för jackan! :D
 
När vi kom hem från allt idag så stekte jag pannkaka med bacon i, massa gott! O nu vet jag inte vad som ska hända... Kanske ska diska lite o efter det....? iiiingen aning... greja. baka kanske? nja... äta godis? ja,kanske...
 
~tänker~

Det Heliga talet 20

Extra timmar!
 
Idag har det var mycket.
Har jobbat extra denna dag. Är ju egentligen ledig varannan fredag o idag var det en sådan "varannan". Men kollegorna undrade om jag kunde hänga med till Helsingborg för att gå på konsert med förskoleklassen o det ville jag ju såklart.
Jag kom till skolan 20 över sju o 20 i åtta knatade vi tre pedagoger o 20 elever bort till busshållsplatsen för att åka in till staden. Alla barn var helt stissiga o fulla med allt vad man nu kan tänka sig. Som barn på julafton... nästan.
I Helsingborg stegade vi in i konserthuset för att se en liten saga om en fluga som hette Astrid. Den var väl lite sådär, men men. Barnen tyckte väl det var kul, dock var det några som tyckte det var långtråkigt o ville åka hem.
 
När vi kom tillbaka till skolan fick jag avvika från eleverna o börja planera med en annan kollega inför temadagarna. Vi ska ha jultemadagar tre ggr i december o första dagen är redan nu på måndag, så vi fick greja!
Pysslat o plockat fram saker o haft mysigt. :) Trodde vi skulle vara klara till två, men hade så mkt att göra så halv fyra gick jag hem, ;) Men det gör inget. Tycker jag, tar alla timmar jag kan. :) Så bara idag har jag skrapat ihop 8timmar till :) woho.
När jag kom hem pyntade jag lägenheten. Röda gardiner, ljusstakar i fönstren, adventsjulstaken är framme, julduken o snart ska tomtarna fram :) weeiiii, älskar julen!!
 
~hejhej~

Morgonrutiner...?

Torsdagsförmiddagen...
 
Jag gick upp relativt tidigt idag. Bara för att killen skulle upp o iväg. Varför ligga kvar då lixom... Näh, så jag stegade upp en stund efter att han hade gått upp. Jag hade legat o träckt på mig samt lyssnat ut mot köket om han fixat klart kaffet... höhöhö... Sedan låg jag oxå o tvångslyssnade på en JÄvla skåpbil som tydligen har som morgonrutin med att stå utanför vårt sovrumsfönster på tomgång varje morgon klockan sju... O det är ju inte heller en min, utan minst tio... Varrrrrrrrrje morgon... suck... Men jag kom upp. masade mig ut till vardagsrummet, öste ner mig i soffan med en kopp kaffe o försökte vakna.
solen som stiger upp oxå...

Väl uppe så gjorde jag inget förrän killen stack ut. Då ställde jag mig i badrummet o tvättade mig, sminkade lite o klippte luggen. Den började hänga lite väl ner för ögonen, så det var dags... Sedan när sminkningen var klar åt jag frulle, sedan vart det disko för fulla muggar medan jag diskade. Mitt i diskot ringde mor o berättade att en av mina ingifta släktingar hade somnat in efter en stor stroke... Tråkigt.. :/  Vila i frid Kurt.
Sedan på disken igen o pyntat kunde jag ju gjort lite nu på förmiddagen innan jobb, men icke! Det ska jag göra i morgon efter jag kommer hem från jobbet. Är ledig egentligen, men jobbar extra i morgon! *me like* Men lite pynt blev det iaf i fruktskålen.... höhö...
Lite glitter i fruktskålen kan ju inte skada? ;)
 
Efter disken skulle jag ta spisen, den var skitig... fettfläckar o grejer... Så det var bara till att gnugga på. Men jag fick inte bort allt, så killen fick ta resten medan jag bäddade sängen.... Värst vad man hinner med på morgonen egentligen.... :D
Vattenstänk på spisen.... :)
 
Men nu verkar jag vara redo för att gå till jobbet. Men idag börjar jag jobba på ica.... lr nått... ne, men jag ska vara där senast elva o handla åt min avdelning på skolan. Har fått uppdraget att handla smågrejer samt hämta tårtor som vi ska mumsa på för att fira av en kollega som gör sista dagen i morgon.
Så ja, o så stänger jag ikväll. Kommer väl hem halv sju tror jag.. lite segt. Men men.
 
Ha en bra torsdag alla!
 
~vinkar~