I Kyrkan

Gudstjänst
 
Det var ju inte precis igår jag var i en kyrka o lyssnade på prästen o sjöng sånger osv... Sist var förra året i juni, då syrran gifte sig. Men idag vaknade killen o jag tidigt för att göra oss i ordning för att dra till Fleninge Kyrka o delta i Gudstjänsten. Men det var ju för att min Kära Farmor o min goa vän är där med sin kör. Kören blev ju ditbjudna av ngn i kyrkan. Men det var hur mys som helst. O vackert sjöng de oxå. Jätteglad för att jag kunde komma o se detta. Har vart verkligen skitväder, låg 80-90km/h på 110km/h-väg, reeegn regn regn regn. Vattenplaning var inget jag önskade. Men allt har gått massa bra. Men nu har mina goingar åkt tillbaka till Dalsland. Saknar dem redan, speciellt min goa farmor... Hon får komma o besöka mig en annan gång. Kan ta en helg. :) O Madde, min goaste goaste vän är absolut välkommen hit oxå! Vore hemskt kul o ha henne här =)
Lite bilder från Kyrkan!
Det är en fin kyrka. Lite liten men ljus o fin =)
~hejhej~

Farmor <3 <3 <3

Hoppigt...
 
Ja, det blir så när man inte har bloggen som jobb, då hoppar man över vissa dagar.. Igår blev det inget just för att jag o en vän besökte en annan vän =) En tjejkväll. Hon som vi besökte blev mamma förra tisdagen så det var lite bebismys en stund o sedan filmmys. Hur fin o go bebis som helst. Jättesöt. :) Första gången för mig oxå som jag hållit en så liten människa. Han var så liten, o fin o... supersöt!! hihi, så vi kommer snart igen, jag iaf :D Självklart inte bara för bebisen, utan det var kul o se henne igen. känns som länge sedan.
Men idag då!
Först vaknade jag knappt, sov hur kasst som helst. I.B.S:en spökade igen. Frossa o ont i magen i timmar, låg vaken till typ 20 i fem.. Sedan upp sju för att duscha sedan göra sig i ordning o sedan städa lite (killen städade mest!) o efter det for jag iväg med bilen för att möta upp en kompis o min FARMOR på Kullaberg!! *Superglad* Min lilla farmor! <3 <3 <3  Deras kör är här i skåne för att sjunga i en kyrka som körden blivit ditbjudna av prästen som är i den kyrkan. De har åkt enda från Dalsland!  Så vi har kollat Kullaberg, kikat i Mölle sedan åkte vi till Arild för att äta på en känd restaurang som heter Flickorna Lundgren på Skäret. Äggakaka med fläsk o lingon. Rätt gott, men lite salt o peppar hade inte skadat.. Sedan åkte vi vidare till kyrkan de ska sjunga i imorgon. Där satt jag o lyssnade lite på när kören övade. Men i fikapausen drog jag mig tillbaka till killen o lägenheten. Trött. Men i morgon ska vi på´t igen! Då ska jag ta med mig killen för att lyssna på dem i kyrkan, sedan ta med farmor min vän o plus hennes kompis så de får se hur jag bor =) Farmor vill jag visa iaf, men bara om hon vill, o min vän såklart. :) Om de vill o har tid.
Lite bilder från idag :)
Farmor <3 (Hon vill säkert inte vara med på bild,varav hon fick ett hjärta som ansikte ^^
<3 farmor <3
en del av kören =)
Äggakaka med fläsk =)
med rårörda lingon till
kaffe o kaka till efterrätt =)
Vad det står på bussen längst bak ^^ hihi <3
Nu ska jag vila mig lite... kanske ta en kopp te... tog med mig en termos med te idag, men glömde bort den så nu är det te:t kallt... typiskt...
 
~vinkar~

Bekymmer

Snart helg!
 
Idag har jag planerat en del, dock hann jag inte bli klar med beställningarna, så får pilla med det nästa gång jag har tid.. Vilket måste vara snarast... hehe..
Men nja, har inte så mkt att berätta idag. Vi har haft utflykt med våra ettor idag. Gick till folkparken o där var vår andra avdelning oxå, så vi lekte alla tillsammans.. Det var roligt o bra tyckte ja´, hurra... höhö..
O nu när jag kom hem slängde jag mig i duschen o gjorde mig i ordning inför kvällen.. Killens brorsa kommer snart o vi ska spela lite tillsammans, o då hinner jag inte duscha ikväll o vill inte duscha på morgonen.. Så duschen är avklarad redan nu, o så ska vi ha i oss lite mat innan oxå. Så... ja.. Väldigt intressant i know.. Men så blir det ibland. Känner mig inte heller så supertopp heller... många tankar o annat som spelar mig spratt nu... men men.. nu kan det bara gå uppåt som en sa till mig.. :)
Frukosten idag jag fick av killen =) Samt två baguetter från ugnen, sånna små :) massa gott. <3
Leka leka leka :)
Om man ändå vore ett barn... inga bekymmer.... fast rätt najs att vara vuxen oxå ja, men just nu känner jag för att inte ha samma bekymmer.... ja, ni fattar nog..
 
~tjohej~