A little bugs life...

En liten sak bara....
 
Då vi var nere vid stranden tidigare idag så matade vi ju fåglar. Lite halvstolt över att en ajfön 4 kan ta sådana bra bilder. :) Ska ju köpa en systemkamera nu snart, men ajfönen tar bra bilder har jag upptäckt. Aja, skitsamma...
Bland alla fåglar o fjädrar så var det ju oxå insekter överallt. Tydligen så la jag handduken som jag satt/låg på vid ett litet svartmyrebo. Så en massa svarta små små små myror sprang ju runt benen o på benen på mig... mäh... Men så känner jag oxå hur det kittlar till på handen! Där sitter det en liiiiten skalbagge (?), en grön en o bara var... :)
Kanske inte ser ut att vara grön, mer silvrig, men den är (var) grön... :) Jättesöt o fin ^^
 
Ibland funderar jag på alla dessa små sakerna som finns... Vi människor är rätt stora ändå, men om man jämför med andra stora djur, däggdjur, så är vi små. Men just i detta läget, med mig o baggen så är ju jag ENORM!! :)
Så olika det kan vara på denna jord vi alla lever på... ^^
Ah... Det var typ det jag ville för denna stunden. :)
 
~funderaren loggar ut~

En fågel där, en fågel där, fåglar fåglar everywhere!

Hejsan hej
 
Två dagar i rad har vi nu vart nere vid havet/stranden o kastat bröd till fåglarna. mest Kajor, sedan kommer det en o annan Råka, max två Kråkor o så har vi luftens "revhajar", fiskmåsarna. De cirkulerar mest o fegar. De vågar inte landa o ta brödbitarna, men ibland kommer det en som inte klarar av trycket o hungern länge o snabbar sig med att sno åt sig en brödbit för att sedan flaxa iväg fort som attan o sluka brödet fort medan de flyger.  Men Kajorna kommer o tar (vissa av dem) brödbitar ur händerna på oss. hihi.
Denna tuffa Kajan satte sig på min cykel o käkade medan jag låg precis nedanför o solade. :) Cooling.
en fin bild jag knäppte på denna fina fiskmås med min ajfön (alla bilder är tagna med min ajfön iofs)
Här är den nog på G att flaxa iväg :P
en annan fiskmås... en fegis som bara cirkulerade runt oss o skrek ;D
o här har vi ett skatbo.... ;) mjehehehee. ne, men jag var ju tvungen att se om jag fastnade på bild oxå ;)
 
När vi kom hem efter att vi legat vid stranden i ett par timmar så lagade vi lite mat- Tänkte grilla, men såg på himlen att det inte skulle bli så bra. O hade rätt, det började regna o ha sig så vi stekte hamburgarna istället o mulade i oss det med lite pommes. Hua så gott!! ^^
Hamburgare man plockat o byggt ihop själv slår alla de olika kedjornas hamburgare med hästlängder!
 
~ligger i soffan o jäser~

Borsta tänderna som en man

Hej hej...
 
Känns lite som att jag vaknade lite på fel sida idag. Men får hoppas på att det släpper om en liten stund. Vet faktiskt inte varför jag känner så här. Men men, jag är en människa, så jag pendlar i humör., soooooom alla andra ;) (hoppas jag...)  
 
Men hur som... Tänkte jag skulle simmat idag, men det blev inget med det... trött... attans... Men ska nog snart ta tag i det... igeeen... *suck*  Att det ska vara så svårt? Det är ju bara att kliva ur sängen, packa, dricka kaffe o sedan dra. Simma 1km o bubblet sedan (Det om ngt borde ju locka en satan, bubblet alltså) Men nej nej. lr jo, nu lockar det mer än attans, men nu är det försent tyvärr.  Så jag får nog fortsätta min morgon här hemma o greja o ha mig. Dricka mitt kaffe, göra min gröt, fixa i ordning mig o sedan gå till jobbet. DET är ngt jag tycker om iaf. :) Mitt jobb ^^    Så nu ska jag greja.
Såg en rolig bild igår på nätet o fick mig en funderare.... Jag kanske är en man.... (!!) haha, Jag borstar mina tänder typ likadant iaf. ;D sölar som en... ah, jag vet inte vad. hahaha.
Hahahahahahahaa!!
 
Hade jag vart en man så hade detta absolut vart jag! Hahahahaa,
Kan inte sluta garva när jag ser denna bild, så kanske ska glo på den en stund så mitt humör vänder, ;D
 
~fnissar~