Glad Påsk!

Hej hej!!
 
Vart ett tillfälligt avbrott där en stund. I torsdags drog jag o pojkvännen upp till Dalsland! O här har vi varit sedan dess o kommer vara till på måndag! Långhelg i Dalsland. Helt underbart! Vi har inte gjort så mkt mer än att umgåtts med familjen o åkt till Bloms ;) Tagit promenader o fotat lite. Bara njutit av att befinna sig här i Dalsland. *njuter* Så här kommer ett snabbt inlägg med massa bilder från i fredags! Torsdag har jag inget men det var ju bara en dag i en bil... ^^  Här kommer det massa bilder!
En blåmes satt o kvittrade när vi gick förbi
en grusväg med många minnen för mig =)
Vår kyrka ligger så vackert. Intill en sjö. Nären. Helt underbart vackert. Vi ska dit igen i morgon, då är det dop för min lille systerson! 
Blåsipporna blommar förfullt här uppe oxå
Nären
Så himla skönt att sitta här nere o bar atitta ut på det stilla vattnet o bara tänka. <3
En krokus up close =)
En del av en gran
mossa på ett berg
En kruka med den mindre sorten påsklilja stod på graven hos min mormor, morfar o morbror. <3
Sedan har jag myst med min lilla älskling. Zelda. =)
Pappa har fixat den hemrökta laxen till dagens middag
ska bli mums =)
fluga!
mitt lilla lejon som hörde musen i golvet. Hon ser lite kal ut på svansen just nu, men har kollat upp det o veterinären sa att det kan bero på stress att hon tappat lite päls. Så hon fick en B-vitaminspruta för det o det har blivit bättre. Stressen kan bero på småsaker som en förändring i hemmet. Jag tror det har o göra med att det är en bebis här hemma ofta. Min systers son =) Men Zelda återhämtar sig o blir bättre snart. Mitt lilla hjärta! <3
Mysbebis =)
När det är Påsk är det ju påsk... ;)
Så Glad Påsk till er alla där ute! =)
Nu sak jag ner o mumsa Påskmiddag! Så hungrig!
 
~Glad Påsk!~

Kommentera här: