Bilder på dagen

Hejsan hejsan
 
Då vart det kväll igen då ja, O vad har jag gjort idag? Mjo, kan iaf säga att jag vart lite aktiv... Direkt jag vaknade gick jag ner, fick en kopp kaffe o sedan hängde jag på pappa ut i trädgården för att hjälpa honom med vad som behövdes göra.. O vad var då min uppgift? Mjohodå, klippa gräset.. Tur det är drift på handgräsklipparen, annars hade jag aldrig pallat klippa allt.. heh. Uppför, nedför, mkt fuktigt gräs till nästan inget. Men med den gjort pustade jag ut o krattade upp dem små grästussarna som blev. Sedan fick jag in i duschen o sedan drog jag med killen på en biltur. En tur till Bengstfors o Godisfabriken där. Skulle handla godis till kalaset som är på fredag =) Köpte även till mig själv en påse... såklart.. höhö..
På vägen hem visade jag killen en mysig liten badplats. Så himla länge sedan jag själv var där. Inte alls mkt folk där om jag minns rätt. Väl hemma åt vi lite mat o sedan gick jag till kyrkogården... Skulle sätta blommor på en grav. Till min morbror som fyller år idag <3 Saknar honom så himla mkt.... Grattis Älskade morbror Kjell på din dag, hoppas du har det bra där du är nu... Du är mycket saknad <3  Sedan har jag bara allmänt hjälpt mamma med olika grejer. Jag körde henne till affären en stund, hjälpte henne med att baka pajdegar, sex st blev det. Jag bara knådade o hade mig.. Mor fick dock hjälpa mig med en sak, kolla vad jag skulle ha på mig på fredag. Det blev det knalloranga klänningen o så en svart bolero till ^^ 
Lite bilder från dagen kommer här :)
Klippt allt detta o så lite på baksidan (asså bakom mig där jag tar kortet ifrån..) *pust* =)
Den lilla mysiga badplatsen =)
Hälsade på min morbror på hans födelsedag, sa oxå hej till mormor o morfar. <3
utslagen pisse =)
köra på mor till affären
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag vet vad jag behöver göra, o det är rensa upp lite bland mina grejer här på rummet.... ser ut som ett... ja, jag vet inte, men kläder överallt... heh.
 
~rensar~