Arbetshänder!

...har jag inte direkt nej..
 
Jag har lite sådär typiskt tjejiga händer... Tror jag. Mjuka o sköra typ med relativt långa naglar... (egna naglar, inget faketjafs) ;) 
Men jag märkte det speciellt idag att jag har mjuka händer. Skulle rensa bland fritids gamla färgpennor. Kasta de korta dåliga o vässa dem jag skulle spara. Att jag skulle vässa dem var på eget initiativ, hehe. Men efter att jag vässat nästan alla pennor började jag känna att ena tummen började bli lite öm, men jag vässade på ändå. Efter att alla pennor var vässade o jag hade tvättat händerna så ser jag en fin stor blåsa på tummen. hehe. O nu när jag duschade upptäckte jag en till blåsa på insidan av långfingret!  Jaaaa ja... :) Det går över! 
I morgon är jag ledig, men ska åka buss till götet o sedan möta upp brorsan där o åka vidare med honom till Dalsland. Vi ska gå på Ljuständning på lördagskvällen. Se på när dem tänder ljus i kyrkan o läser upp dem som dött under året. Tänka lite extra på dem o så.. Sedan har vi inte planerat ngt speciellt mer. Jag vill åka o handla i Överby på dagen innan kyrkan, men mor vet inte än... Men jag ska tjata ;) Har sagt att jag kan gå upp tiiiiidigt o vara klar redan klockan sex, men det lär inte behövas :) Men jag lägger bara en ribba ;) 
Detta vaknade vi till igår morse. :) Den var väldigt skarp, men hann inte ta kort på det skarpa. men den syns bra ändå tycker jag =)
Har inget med inlägget att göra, men det struntar jag i ;)
Nu ska jag gå o plocka lite i min packning o se om det är ngt som kan vänta med att åka hem lr om det är ngt jag missat... :)  Men som sagt, ska till Dalsland nu under helgen, så vet ej hur uppdateringen kommer bli. Men säger inte att det inte blir ngt... ;P Allt som kommer upp i helgen är en bonus!
Annars: Ha en fin helg alla!
 
~vinkar~