Storebror ser dig...

Japp. Då sitter jag här igen o delar med mig av mina små o obetydliga tankar.
Men jag har fnulat på lite saker. Eller nja, lr jo, kanske. Äh. Igår funderade jag på om man kunde få tandsten i överkäken o nu funderar jag på om jag är en person som folk tycker sig ty till när det är strid på G. Jag har vart med om det många gånger att folk gärna drar mig i en arm för att få backup när de hamnat i trassel eller något annat som de vill ha stöd för. O jag faller för det... varje gång... Jag har inget med det o göra, jag satte inte igång det, men jag ska avsluta det, jag ska stötta, jag ska ta parti osv. Varför? Jag kanske ska börja sätta ner foten o säga nej? Men jag vill ju samtidigt hjälpa mina vänner. Men jag drar ju aldrig in mina vänner i mina strider. Kanske ska börja med det. hehe. :)

Men saker o ting som händer på FB vill jag hellst ta det lilla lugna med. Med tanke på att "storebror ser dig". Allt du säger kan stå emot dig ngn dag. Så nja, jag vill inte hamna i en strid där jag inte ens har vart med från början. Jag har ingen talan i det egentligen. Men jag är splittrad. Känns ju bra att vännerna gärna vill ha mitt stöd. Men ibland får jag faktiskt ta o dra mig undan. Jag gör inte det för att vara elak mot mina vänner, hjälper dem som sagt gärna, men det är för mitt bästa. Tänk om min framtida arbetsgivare sitter o läser vad jag skriver på fejjan o så ser han detta. Nja, det är ngt jag inte vill vara med om. "Ööh, ne, men det är inte jag som skrivit det, eller jo, det är det, men jag vill hjälpa en kompis... såatte...." Nä. den pratstunden slipper jag gärna =)

Är det något annat jag kan hjälpa med, inga strider hellst, så fråga gärna. Jag kan se vad jag kan göra för dig/er. Men striderna får ni ta själva, jag har mina egna att ta itu med.

~Tack~