fotostund...

Ja. när man inte har så speciellt mkt o göra så gör man nästan vad som helst.
Ja har bakat o ja har grejat. Handlat lite o fotat mig sj lite. hehe. ego. ;P men men.

Ja hadlade lite på ett ställe heter Bloms. Ligger en liten bit utanför Mellerud.
Alla hatar stället, men ja vet inte riktigt varför, visst, de är litet o mest för tanter. hehe. Men ibland kan man hitta ett guldkorn. Men hittar man inget inom fem minuter så är de bara crap där. hehe. Men ja hittade en plånbok de första ja hittade när ja kom in. Den gillade ja. Grå me svarta grejer på.. haha. bra beskrivning. Men här följer en bild:

Ja tyckte den va lite småmysig så den tog ja i beslag. ;P
Sedan hittade ja ett par skor, men ja vet inte riktigt om ja gillar dom än. Kan vara för att ja inte är van me den sorten av skor. De är ett par stövlar, sitter lite skumt, men de är kanske som sagt att ja inte är van. Men ja har gått i dom hela kvällen igår o hela dagen idag (hela dagen har inte gått, men hela förmiddagen). Ja tycker stövlar är snyggt på folk, ja har länge velat ha de själv, men har aldrig hittat några som ja kan ha, för ja har alltid haft för breda vader så ja har inte kunnat knäppa dom osv. Men nu när ja gått ner lite så antog ja att vaderna me har minskat, o de hade dom. ja kan knäppa skorna, men som sagt. ja är ovan me stövlar.
Så här ser dom ut iaf:

Ja får nog känna på dom ett tag till. hehe. Kanske inte direkt ett par skor man har när de är -10 ute, för varma är dom inte. så de är nog mer höst/vårskor. Jaja. skitsamma.

Sedan under denna helg har ja inte gjort så mkt annat än bakat o fotat mig sj. haha. låter som att ja fotat apmånga bilder, men de har ja inte. typ tre lr nått bara.

Ja glla denna typ av "fotogrej" den är lite mystisk på ngt sätt. :)


Ne, nu ska ja leta efter en mobil. en gammal ja haft. Men den ska ligga här ngnstans här hemma.
Så nu leta leta leta leta! ^^

~hejhej~