Drömmar..

Hur många drömmar kan man ha eg.? Ja har några. Iaf som ja kan dela med mig av här. en dröm ja har är att bli helikopter-pilot. De skulle vara de ultimata för mig. Ja skulle helt jäkla totalt älska de!! Har flugit helikopter tre ggr o de är näst intill de bästa ja gjort. De är så skönt o roligt. Sist ja åkte helikopter fick ja sitta fram :P bredvid han som körde den. Fysatan va gött de vaaa. :D Man såg allt! Lyftet är nästan de häftigaste. Men tänk er. Ja som älskar de så mkt, hur lycklig hade ja inte blivit om ja kunde köra en helikopter!? eller äga en SJÄLV!! :D De hade ju vart helt fantastiskt. Ja sitter o dagdrömmer om de väldigt ofta om ja ska va ärlig. Att bara glida omkring i en egen helikopter. Men de har ju me att ja ska kunna teorin, betala flygbränslet själv o sedan övningskörningarna, (Om man nu har de på helikoptrar, kanske bara är en simulator) Teorin skulle ja nog inte klara på ens tredje gången. *S* Ja klarade körkortsteorin på håret. Gled in på ett bananskal. fick 52 rätt av, vad är de? 70?, o man ska ha minst 52 för att bli godkänd. :) *Wohoo* Ja har körkortet nu iaf. Haft de i snart fem år.. *Jäklar va tiden går fort...* jaja..
Guuud va ja skulle vilja åka igen... *suck*
En annandröm som ja har är ja inte lika inne på. De är att bli läkare. faktiskt. de hade vart rätt kul. Men ja är inte spec så smart, så ja kan inte bli de. Ja veeet att de är fel tänk, men nu är de så. man ska ju ha typ MVG i alla ämnen, o de har ju ja... Lr hur.. har två MVG från gymnasiet. teckenspråk, som ja inte minns så mkt utav längre o Natur o friluftsliv... Nej, ja är ingen skogsmulle lr scout. Ja bara hade tur. gjorde ett arbete o lämnade in sista dagen. Läraren sa, "Nu hade du tur Annelie. Hade du lämnat in den i morgon hade du inte fått MVG" Ojoj, tänkte ja där o log.
Sedan har ja ju en massa andra drömmar som alla andra oxå har. Iofs så kanske de är många som vill bli helikopter-piloter o läkare. Kanske ambulans-helikopter-läkare?? :P de hade vart ngt de. =D Men iaf. Ja önskar/drömmer om ett bättre utseende, att ja va smal, lite (lr mkt) smartare, att ja kunde sjunga. För ja skulle vilja bli artist. de hade vart rätt skoj tror ja. Lite stressigt, men ändå. att ja hade lite mer i plånboken, hehe... bättre tänder, ja har bra tänder, men vill ha bättre, o massa massa mer sånna små-drömmar. mkt kan ja ju fixa, men inte allt. de där me att vara smal kan ja fixa, de vet ja. Men de är de att ja mår inte spec bra så då får ja inte tummen ur o gör ngt åt de. Istället tröstäter ja o går än mer upp i vikt. o när ja märker att ja gjort de, vad gör ja då? Jo, ja tröst äter igen... fast nu de sista har ja mått lite smått illa är de gäller mat. men äter de ändå... ja är knäpp...
Ja drömmer oxå om att åka utomlands... De skulle vara kul. men inga pengar, ingen tid, ingen som vill....

Så de är bara att fortsätta drömma för mig... =/

~tjohej~