stormen...?

Hej o hå.
Sikken helg vi haft.
De där me att ja o killen skulle mysa på stan blev ju inte riktigt som planerat. vi gick till havet o kollade in vågorna o vinden. Man kunde ju luta sig mot den. hehe. kul. Men när vi skulle upp till stan igen för att kolla skylningen o hästarna o allt de så var hela tjotahejsan inställt... :/ de blåste lite för mkt tydligen... så ja.. vad ska man säga..

Helsingborg sa dom på nyheterna drabbades värst... var då, frågar ja då... Ja såg inte de. ja va där... lr två mil utanför, men ändå. vi hade inte strömavbrott, inga flygande kor, inga flygande hus, inga flygande....saker. Nästa dag när vi kom ut såg vi att en träplanka från ett räcke hade trillat av bara, o låg nedanför trappan.. Ooohweeeoooo...
Klass 3-varning... jaja. tänk då om de skulle va klass.....7? finns nog inte, men ändå.

jaja. skitsamma. sitter o försöker plugga lite. (Oohweeo). Men ja masar me en bok ja inte fattar ett shit... ett sånt overkligt akademiskt språk i den o bara hänvisningar hit o dit. de är bara ett stort fett referat ja läser... sopa till författare. kan inget själv, har inte forskat själv... pff... o ja vill inte masa me andrahands-hänvisningar. de är så masigt... skulle vilja skita i den boken, men de kan ja ikke... måste hitta ngt ja kanske kan använda. men de är skitsvårt. kämpa kämpa... de ska inte vara klart fören i jan ngn gång, men de är nog skönt o göra de klart så snart som möjligt eftersom ja ska resa snart... om femton dagar sitter ja på planet... IIIIIIIKK!!!

NERVÖS!!

~hua~

Kommentera här: