natten/förmiddagen.

Natten till idag vart inte den skönaste. Vi gick o la oss typ vid elva lr nått, kvart i tolv kanske hon va till o me. Men iaf, ja vet inte vad de är, men ja börjar få ont i magen varje gång vi ska sova. De är som att ja får ångest lr panik lr nått. Inte kul alls. Så ja låg o kollade på TV fram till lite över ett. Ja hittade Paradise Hotell på trean, den danska versionen. heh. fatta inte ett jota, så de va ju tur att de va textat på svenska :P Det var första gången ja såg de på danska, o de kan ja ju säga, det var INTE kul.. alla ligger me alla o alla blir sura på alla. Men de ska la va så antar ja.. Men om ja ska välja så ser ja hellre på de svenska Paradise Hotell. skittrist va de. men de fanns inget annat o se på. :/ Men efter mkt om o men så stängde ja av för att se om ja kunde nana kudden lite.. de funkade!
  På morgonen vaknar ja av att killen pratar i tele, "ja, men de är bra... ska dörren va öppen?.. ok, ja, ja bara undrade, ja har en kattunge.. ja, men då ses vi".. O så öppnar han dörren o puttar på mig o säger att "avloppsränsargubben" kommer om tio min. Så ja fick passa kattbäbisen en stund. tog la kanske tio-femton min sedan va de klart. De har runnit lite dåligt när man tömmer badkaret.
  Snart ska ja vidare till jobbet. börjar klockan två o slutar klockan nio.. o i morgon börjar ja sju lr åtta.. (!?) ja får alltid dom skumma tiderna. ja tycker inte alls om de. börjar ja sent på eftermiddagen en dag så börjar ja skittidigt dagen efter! ja får ju inte sova. :S fast ja kanske inte behöver sova så mkt. well o well. de ger sig. :) Nu ska ja o killen äta lite innan ja ska dra. De blir kycklingsallad. de är godis. :)
   *Önskar ja kunde gå till havet istället... fina vädret ju... :(*

Ciao. !

Kommentera här: