World of Warcraft

Idag kommer det nog vara en helt vanlig dag. Ingen aning om vad vi ska hitta på lr nått. så de blir la som alla andra dagar. Sitta inne o spela wow..Fast säger ja att ja är trött o ont i ryggen o vill vila så är de som att han byter identitet o personlighet o allt va de nu heter. Nästan utseende me, för han blir som en annan människa. tyst o gör inget. de är som att världen går under när vi inte spelar wow... lr när han inte får spela wow. Ja gillar wow me, de är roligt o lite avslappnande, man tänker inte på ngt o dagen går fort. Men ibland vill man göra annat me. Men bara de att ja har noll koll på vad man kan göra nuförtiden... Lite hjälp kanske inte hade skadat? :)

Ngn annan som sitter i samma sits som ja, lr spelar wow? va tycker ni om de? =)

Ngn som känner sig manad att skriva ngt o säga vad man kan hitta på?


Asså ja vet inte vad de är, förr kunde ja hitta på en massa saker, men nu är de som att all fantasi har sugits ur mig, lr så har ja förlagt den ngn stans. Ja skulle vilja åka o titta i affärer, handla lite kanske oxå, men för vilka pengar? De är ju de, ja har ju inget. Men men. Ja lever iaf. XD de är ju bra. :)

Vad hände på Jul då? tell me. ^^


~over and out~
1 lill sissan:

skriven

Det finns ju massa roligt att göra ju. Va ute i all snö tex,:D åka skridskor,promenera ja allt annat än dator :) passa på att njuta av de underbara vinterväder vi faktiskt fått..pusså kraam på dig sissan

Kommentera här: